Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Boardbag Creatures

  Filters
  Filters

  Boardbags

  Always use protection!


  Reizen zit in het DNA van de surfer, maar niet in het DNA van veel transportbedrijven. Zoals iedere surfer weet  is het een opgave om je surfboard heel te houden tijdens het reizen. Het liefst doe je er alles aan om je board veilig en ongedeerd op plaats bestemming te krijgen. Het beste wat je kan doen om cracks, dings, delaminatie of een andere nachtmerries te voorkomen, is om bescherming te gebruiken. Wij hebben een ruim assortiment aan Board Socks, Day Use Boardbags, Travel Boardbags en Board Coffins. Bekijk hier alle voor- en nadelen van alle type boardbags.

  Ga je niet verder dan je lokale surfspot, dan heb je genoeg aan een Board Sock of een Day Use Boardbag. Als je een surfboard vervoert op een auto met een Soft Rack, dan raden wij een Day Use Boardbag aan zoals die van Northcore. Zo voorkom je beschadigingen door de banden die om je surfboard spannen. Moet je surfboard een lange reis afleggen? Neem dan een Travel Boardbag of Travel Coffin van de merken Creatures, FCS of Roam. Op deze manier blijft je surfboard optimaal beschermd door de dikke padding en voorkom je tranen als je ziet dat de vliegmaatschappij er mee heeft gegooid. Als je meerdere boards in één boardbag vervoerd, kan je het beste een kiezen met wieltjes.  Ook het inpakken van je boardbag is key! Bescherm je surfboard door kleding of handdoeken  rondom de rails, tail en nose te wikkelen. Dit scheelt ook nog eens ruimte in je koffer. 

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.