Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Skateboard Carver

  Filters
  Filters

  Skateboard Carver

  Skateboard

  Hart Beach beschikt over drie verschillende soorten skateboards. De cruiser skateboard die lekker in de stad te rijden is, de longboard waardoor grote afstanden gemakkelijk te overbruggen zijn en de surftrainer waardoor je jouw surfskills kan trainen op het land. 

  Cruiser

  De cruiser is een combinatie van een longboard skateboard en een normale. Vaak heeft het board een retro vorm en is gebaseerd op eerdere modellen. Een cruiser skateboard is soepel te rijden en bouwt gemakkelijk snelheid op, door die variabelen is het board goed te gebruiken in bijvoorbeeld een stad. Een cruiser is niet geschikt om trucs en tricks op te doen, wil je dat wel doen dan is een normaal skateboard de beste optie. Vaak zijn cruiser onder de 80 centimeter en daardoor kleiner dan bijvoorbeeld een longboard.

  Longboard

  Een longboard skateboard is gemaakt om lange tochten en mooie bochten te maken. Het geeft comfort en stabiliteit zelfs bij hoge snelheden. De grote en zachte wielen geven enorme steun op harde ondergronden zoals straten. Een longboard is ideaal te gebruiken als vervoersmiddel.

  Surftrainer

  Een surftrainer is een board waarbij je de zelfde beweging met surfen maakt maar dan op een skateboard. Dit komt doordat het board een speciale truck aan de voorkant heeft waardoor deze beweging easy na te bootsen is. Een surftrainer is te gebruiken voor alle surfniveau's, iedereen kan namelijk zijn of haar surfskills verbeteren en ontwikkelen. Met een Smoothstar of Carver board train je namelijk stabiliteit, wendbaarheid en het maken van turns. Mocht je stoked zijn en het willen proberen, er staat een demo board in shop in de haven. 

  De maten van verschillende skateboards kunnen variëren naar ervaring en niveau.

  Mocht je nog meer informatie willen over een surftrainer klik dan hier!  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.