Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Skate

  Filters
  Filters

  Surf Skate

  Surf Skate

  Surf Skate is een manier van een board met wielstjes wat eigenlijk meer voelt als surfen dan als skateboarden. Als je zo een boardje voor het eerst ziet, dan denk je snel aan een skateboard, maar als je er eenmaal op gaat staan snap je snel dat het iets heel anders is. De voorste truck van het board staat helemaal los en maakt het mogelijk om snelheid op te bouwen zonder te steppen. Snelheid haal je uit precies dezelfde beweging als snelheid maken op een surfboard. Rail to rail bewegingen maken je snel, en dan moet je zo als in het water de strakke bochten "surfen". Surf Skateboards zijn de perfecte on-land trainer voor surfers die hun techniek en style willen verbeteren.

  De meest bekende Surf trainers zijn Smoothstar en Carver, maar er zijn ook andere goede surf trainers zoals Slide of YOW. Wij hebben voorraad van alle surf trainer. Belangrijk is het dat je goed op de maat let van een surf skateboard omdat zo als bij het surfen een te klein of te groot boardje het plezier en de trainigs process kan hinderen.
  De maat van je board is afhankelijk van je lengte, gewicht en je level van surfen. Een te klein board glijd vaak weg in een scherpe boch en een te groot board is vaak te lastig om snel en direct door een bocht te sturen.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.