Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfboardrekken

  Filters
  Filters

  Surfboardrekken

  Surfboard Rack of Surfboard Dakdrager

  Wij hebben surfboard dakdragers, surfboard racks, fiets rakcs, scooter racks en longboard racks.
  Een surfboard dakdrager heb je nodig als je je surfboard op het dak van de auto wil vervoeren. In principe heb je dan twee opties. Of je koopt een auto met imperiaal en zet zo je surfboards vast of je koopt een speciale surfboard dakdrager oplossing. De surfboard softracks. Er zijn diverse merken maar wij adviseren de surfboard roof racks van FCS. Zij hebben twee systemen:
  Premium (D-Ring) vs Camlock:
  Straps voor op het dak van een auto zijn het meest gewild. Daarom is het goed om te beseffen dat je keuze hebt uit twee soorten straps:

  Premium Range: Maakt gebruik van een zogeheten D-Ring. Dit is de sterkste en het meest betrouwbare systeem. De materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit en de straps zelf zijn 32mm breed. Met name aan te bevelen voor mensen die langere afstanden afleggen met hun surfboards en/of zwaardere boards en aantallen willen vervoeren. De Premium D-Ring range bestaat uit:
  – Premium Tie Downs Straps
  – Premium Single Soft Racks
  – Premium Double Soft Racks
  Cam Lock Range: Deze range bevestigt je boards met een betrouwbare en de meest eenvoudige methode. De materialen zijn duurzaam en de straps zelf zijn 25mm breed. Deze straps zijn goed te gebruiken voor enkele of meerdere surfboards, of wanneer je gaat vliegen omdat ze minder ruimte innemen. De Cam Lock range bestaat uit:
  – Tie Down Straps
  – Cam Lock Single Soft Racks
  – Cam Lock Double Soft Racks

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.