Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Catch

  Filters
  Filters

  Surf Catch

  Catch Surf Softboards – Hét speelgoed voor iedereen!

  Toen voor het eerst de beelden van Jamie O’Brien op een Catch Surf Softboard over het internet gingen werden de mensen gek. Niet te geloven dat iemand de gevaarlijkste golf ter wereld – the Banzai Pipeline op Hawaii – met een “beginners board” surfte! Jamie O’Brien was de gek die het softboard nieuwe aandacht en betekenis gaf.
  Softboards staan bekend als beginner boards; boards waarop je je eerste surflessen volgt. Word je wat meer ervaren dan stap je al snel over op een hardtop. Sinds Jamie’s eerste Pipeline film zijn softboard bedrijven steeds meer geld gaan investeren in research en development, waardoor er tegenwoordig kwalitatief hele goede, sterke en lichte softboards bestaan die heerlijk surfen. Waaronder die van Catch Surf.

  Wie is Catch Surf:

  Catch Surf is in 2007 opgericht in Californië. Het bedrijf focust zich op softboards van hoge kwaliteit en hebben naast beginner boards ook hele radicale shortboards en fishes ( alles soft uiteraard). De boards zijn heerlijk om mee te leren, mee te rammen in de shorebreak of om high performance mee te gaan surfen – echte boards voor de hele familie!
  Het team van Catch Surf is een mengelmoes van internationale pro’s waaronder Jamie O’Brien, Kalani Robb, Taj Burrow en Julian Wilson. Genoeg redenen voor ons om deze softboards tijdens een storm in de shorebreak te testen.
  Uitslag: Een ongelofelijk leuke middag in de shorebreak van Scheveningen!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.