Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfboard Fresh Fish

  Filters
  Filters

  Surfboard Fresh Fish

  Fresh Fish Surfboard

  Ben je geen beginner meer en op zoek naar je eerste handshaped polyester board of ben je een jonge ripper die een vet boardje voor een nog vettere prijs wil hebben? Dan hebben wij nu Fresh Fish! Een handshaped polyester board dat weg gaat voor de prijs van een BIC of NSP.
  De modellen van Fresh Fish richten zich op beginnende tot ervaren surfers. De shapes van de verschillende modellen zijn speciaal gemaakt voor de Europese golven. Bij Hart Beach hebben wij gekozen voor een reeks die erg goed past bij de Nederlandse condities. Ook voor de jaarlijkse surftrips zijn deze boards ideaal, mede omdat ze zijn voorzien van extra stevige glassing.
  Qua kwaliteit doen de Fresh Fish’s ook niet onder. Ze komen namelijk uit de Pukas Fabriek in het Baskenland. Een surfboard merk dat wereldwijd om zijn uitstekende kwaliteit en samenwerking met top designers bekend staat! Het bedrijf bestaat als sinds 1973 en heeft bergen ervaring met het shapen van surfboards voor beginners tot pro’s.
  De eerste levering van Fresh Fish is pas een paar weken binnen en onze klanten zijn zo tevreden dat de volgende lading alweer onderweg is!
  Kan toch niet zeg jij? Kan wel! Kijk lekker naar de volledige Fesh Fish Collectie op onze webshop of kom gezellig langs om met een van onze hardware freaks over de “verse vissen” te kletsen!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.