Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Hayden

  Filters
  Filters

  Surf Hayden

  Hayden Surfboards

  Hayden Shapes Future Flex – Het Materiaal?
  De Holy Grail is gemaakt van de FutureFlex shape, ontworpen en gepatenteerd door Haydenshapes-oprichter Hayden Cox. Het is een rijke mix van moderne, speciaal ontworpen materialen en moderne designinnovatie voor surfen met hoge prestaties. De constructie combineert een stringer-les, high density EPS-kern gelamineerd met biaxiaal glasvezel, epoxyhars en een carbon frame.
  Het carbon frame in het laminaat is de sleutel tot de prestatievermogen van het surfboard!
  Ontworpen voor snelheid, slaat FutureFlex in feite energie op en geeft deze af wanneer de surfer door een bocht gaat. Tom Carroll, die na Hayden, de eerste was om een proefrit te maken met FutureFlex, beschrijft de technologie als “de Ferrari van surfplanken”. De FutureFlex-constructie creëert een snel, dynamisch en direct surfboard dat is ontworpen voor het surfen op prestaties, gaande van het gemiddelde tot het gevorderde niveau.

  Hayden's bekende Shapes - De Holygrail

  De Holy Grail is een shape die het pakken van de golven vrij makkelijk maakt maar niks aan prestatie moet missen in de pocket. Weer eens weer heeft Hayden Shapes een fantastisch boardje geshaped dat zowel heel goed golven pakt maar ook in bijna alle omstandigheden super goed surft – een echte knaller dus!
  Het is een top opvolger van de Hypto Krypto met zijn sterk peddel vermogen. Door iets minder volumen in de neus te hebben en wat scherpere rails is dit boardje de volgende stap in performance surfen voor de meeste surfers. De Holy Grail werkt goed in alle omstandigheden – van slappe vlakke golven tot steile, holle bakken.

  De Hypto Krypto

  Het populairste board van Hayden Shapes is ter gelijker tijd ook een van meest verkochte boards wereldwijd. Het board word vaak ook “the one board quiver” genoemd, wat betekend dat dit board voor alle dagelijkse omstandigheden geschikt is.
  Je surft het boards iets korter dan je normale shortboards maar mist niets aan volume omdat het vrij breed gehouden is in neus en midden van het board. Ook is de rocker van het board flat en maakt zo samen met het vergelijkbaar hoog volume het peddelen vrij makkelijk. Het board houd zo de snelheid zelf in heel slappe en vlakke golven.
  De tail is iets dunner gehouden en de rails zijn scherp wat ervoor zorgt dat het board heel direct reageert en progressieve turns geen probleem zijn.
  Het board is de perfecte balans tussen traditie en de modern performance!
  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.