Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Lost

  Filters
  Filters

  Surf Lost

  Lost Surfboards van Matt Biolos

  Het merk Lost Surfboard begon in 1985 met de nu legendarische shaper Matt Biolos en een stel schoolvrienden die het 'team-lost' gingen opzetten. Hij doorbrachten hun tijd tussen het snowboarden op Mt. Baldy, skateboarden in Upland bij de Pipeline en surfen op Dana Point. Team Lost krabbelde hun naam op boeken, shirts en tafels en uiteindelijk werd een kledingmerk geboren.

  MATT 'MAYHEM' BIOLOS

  In 1987 begon Lost Head Shaper Matt Biolos met het shapen van surfplanken. Snel nam hij de de roep-naam "Mayhem" aan (een ode aan het tweede model dat hij shapdte). Matt 'Mayhem' Biolos heeft 20 planken gevormd in zijn eerste jaar. Niet te veel mensen bestelden nog boards uit 'Mayhem', dus om geld te verdienen, bleef hij surfplanken repareren en begon hij designs van "LOST" te tekenen waar hij maar kon. Surfers zoals Christian Fletcher en Matt Archbold kregen design opdrachten bij Biolos. Door samen te werken met enkele grote namen in de Californische scene, zoals Timmy Patterson, Jim Fuller, Terry Senate en Randy Sleigh en veel feedback te krijgen van topsurfers, kon zijn shaping vermogen zich ontwikkelen en van daaruit groeide het Lost Brand naar een wereldwijde fenomeen.

  De Shapes

  Wij proberen altijd de nieuwste modellen op voorraad te hebben. Zo hebben wij de Lost Short Round, HP Performance, Rook15, Driver, Uber Driver en alle andere modellen wel is gehad. De voorraad is altijd het nieuwste wat LOST te bieden heeft maar sowieso kan je alle lost surfboards per custom order bestellen in alle soorten, kleuren en materialen!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.