Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfboard Lufi

  Filters
  Filters

  Surfboard Lufi

  Lufi 9'2 Lufi60's Single Fin-Pintada Diversen
  € 1085,00 voor € 770,00

  Lufi Surfboards

  Opgericht in 1987 op Costa da Caparica, Portugal, is Lufi Surf Co. een van de meest bekende en gerespecteerde merken in de wereld van surfen en longboarden geworden. Luis Filipe "Lufi" Bento (oprichter, eigenaar, shaper en atleet) heeft een merk opgebouwd dat de afgelopen 30 jaar wereldwijd erkenning heeft gekregen en sterke relaties heeft opgebouwd met atleten die verschillende titels op vijf continenten hebben gewonnen met hun borden (Michel Demont , Jason Ribbink, Picuruta Salazar, Paulo Kid, Danilo Rodrigo, Carlos Bahia, Duane DeSoto, Ben Skinner, Jefson Silva en Rodrigo Sphaier) .Lufi is gewijd aan het ontwerp en de productie van op maat gemaakte boards. In de afgelopen 30 jaar is het merk geëvolueerd en staat het bekend als een uitzonderlijk product dat zich onderscheidt van de concurrentie voor de kwaliteit en prestaties van de boards, die kunnen variëren van klassiek tot progressiever en concurrerender.

  De Golden Edition-collectie is het resultaat van 30 jaar werk dat de kunst, competentie en effectiviteit van een product verenigt dat ons in staat stelt terug te keren naar de jaren 60 en 70 en naar Californische (Orange County, Venice Beach, Malibu) en Australische Noosa Heads, Byron Bay). Het werk dat is ontwikkeld met sporters zoals Jefson Silva en Augusto Olinto, heeft Lufi in staat gesteld een lijn van surfboards te creëren die ons verrast door het gemak van beweging en prestaties, die ons in staat stelt om ons naar het gouden tijdperk van surfen en de oude schoollevensstijl te vervoeren.

  Lufi is en blijft een van de allerbeste Longboard shapers ter wereld!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.