Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Modern

  Filters
  Filters

  Surf Modern

  Modern Surfboards

  Dit zeggen de mannen van modern surfboards: "Het merk Modern verwelkomt alle surfers en moedigt deelname en plezier aan. Om het simpel te zeggen, We Love Surfing®. Elk model in het Modern-assortiment vertegenwoordigt een andere manier van surfen en richt zich op beginnende tot gemiddelde surfers die een betaalbaar bord willen hebben dat niet alleen hun vaardigheden zal verbeteren, maar ook hun stooktijd zal maximaliseren."

  Modern heeft fantastische surfboards voor alle levels. So heb je chille cruisers, vette shortboards of klassieke Longboards. 

  Modern Love Child

  Met veel oppervlak aan de voorkant, en een meer taps toelopende contour in de staart, is de Modern Love Child een veelzijdige cruiser die je golftelling zeker zal verdubbelen. Dit board peddelt uitzonderlijk goed, heeft veel draaivermogen van de staart en zal zich aanpassen naarmate de omstandigheden en je aanpak veranderen.

  Modern Double Wide

  Wat gebeurt er wanneer u een longboard neemt en het korter maakt en het schuim opnieuw verdeelt in de omtrek en dikte? Antwoord, je krijgt de Modern Double Wide. Deze mid-length surfplank met hoog volume biedt geweldige stabiliteit en een buitengewone paddle power voor beginnende tot gemiddelde surfers.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.