Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfboard Torq

  Filters
  Filters

  Surfboard Torq

  Torq Surfboards

  Torq surfboards, gelanceerd in 2012, creëerden een nieuwe standaard op de markt van epoxy surfboards en bieden een ongekende combinatie van kracht en prestaties. Dit jaar gaat de innovatie een tandje hoger, met nieuwe shapes, nieuwe grafische designs en nieuwe technologieën. Het torq-bereik biedt nu 5 soorten boards/materialen voor alle niveaus van surfer.

  Torq TEC; Torq Epoxy Composite biedt Torq's prestatie surfplanken in hun meest geavanceerde epoxylay-up. Met behulp van een mix van EPS-schuim, Biaxial-doek, platte weefvezels en koolstofvezel, bieden deze boards de beste sterkte / gewichtsverhouding op de markt.

  Torq X-Lite is een EPS / Epoxy-technologie die speciaal is ontwikkeld voor performance surfboards. Dit is sterker en meer Eco dan een traditioneel PU / Polyester bord. Deze nieuwe innovatieve technologie wordt uitsluitend gebruikt op het model van CHANNEL ISLANDS SURFBOARDS, de POD MOD.

  TET-CS combineert de beproefde shapes in het TET-assortiment met de hogere prestaties van de X-Lite-technologie. De CS in de naam verwijst naar de Carbon Strip die wordt gebruikt om kracht en 'pop' aan de planken toe te voegen.

  Torq Epoxy Technology of TET vertegenwoordigt een revolutie in Epoxy surfboard-technologie. Gebouwd met behulp van de nieuwste EPS / Epoxy-materialen; de Torq Epoxy-technologie combineert een lichtgewicht EPS-kern met Biaxial glasvezeldoek, epoxyhars en Torq's unieke Shield Skin.

  Torq's Soft Deck-bord gebruikt een extra PE-deklaag over een volledige gelamineerde kern om een ​​veilige eerste-tijd-leeroptie te bieden in dit duurzame surfbereik.

  Het maakt niet uit welk niveau surfer je bent, Torq heeft een surfboard voor iedereen. De echte beginner tot de mega pro zullen bij Torq een surfboardje vinden. De boards zijn extra duurzaam en heel licht.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.