Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfponchos ONeill

  Filters
  Filters

  Surf Poncho’s


  Ken je dat het omkleden met een handdoek ( of onhandig stuntelen) op het strand? Precies zo’n taak waarbij je meerdere handen nodig hebt, of een surf poncho! Een surf poncho is een grote  surf handdoek met capuchon en twee armgaten, die je aan kan trekken. Zo'n surf towel leent zicht als perfecte cover-up om je om te kleden op het strand. Nooit meer hoef jij met je billen bloot.

  Veel poncho’s komen in één maat en past dus bij iedereen. Er zijn geen grote verschillen tussen de surf poncho’s maar wel een groot assortiment aan verschillende kleuren. Kijk eens naar die van de merken Hurley, Roxy, Vissla of Billabong. De poncho’s van het merk Slowtide zijn gemaakt van een dunnere stof die snel droogt. Mega handig als je niet met een grote natte handdoek rond wilt lopen. Voor de echte Nederlandse stormdagen hebben de merken WaveHawaii en Rip Curl een surf poncho gemaakt met een windstopper.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.