Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Torq TET Fish

  € 458,95
  007379

  "... ONZE MODERNE VIS-ONTWERP IS GEBOUWD VOORSNELHEID.""

  Met ons geevolueerde fish design, is ons moderne "vis" -ontwerp gebouwd voor snelheid.

  Dit board is een uitblinker in head high surf, en presteerd lekker in holle, glassy dagen, maar geniet toch ook in slordige, mushy en minder dan perfecte omstandigheden.

  Bestaat uit een volle neus en breed midden, met schone, uitgebalanceerde rondingen die opgaan in een swallow tail.

  De bodem contouren door single naar double concave met een licht omgedraaide neus. Stem af op jouwsmaak met Tri-Quad optie.

  Dimensions

  5’11 x 20 3/8” x 2 1/2" 33.2 ltr

  6’3 x 20 1/2" x 2 1/2" 36.0 ltr

  6’6 x 21” x 2 5/8” 39.6 ltr

  6’10 x 21 3/4" x 2 3/4" 46.0 ltr

  7’2 x 22 1/2” x 3” 52.7 ltr

  TORQ EPOXY TECHNOLOGIE: Torq Epoxy Technology of TET, vertegenwoordigt een revolutie in Epoxy surfplank technologie. Gebouwd met behulp van de nieuwste EPS / Epoxy-materialen; de TorqEpoxy technologie combineert een lichtgewicht EPS-kern met Biaxial glasvezeldoek, epoxyhars en ons unieke Schild huid.

  Het hightech torq-composiet is gebouwd in de meest geavanceerde male op aarde; precisie CNC gesneden uit een enkel aluminium blok; het creëren van de meest perfecte reproductie elketijd.

  Onze unieke combinatie van geavanceerde materialen en hightech constructie creëert een board dat presteert op hoog niveau; biedt lichtgewicht vormen met responsieve flex; maar biedt ook buitengewone duurzaamheid en sterkte; door ervoor te zorgen dat je nieuwe torq-surfplank je blij houdt van je eerste golf tot je laatste.

  Vinnen: Torq TET-surfplanken worden allemaal geleverd met vinnen. De Mod Fish wordt geleverd met 5 vin boxen voor ofwel Quad of Thruster ingesteld en standaard geleverd is met een Thruster vin set. De Mod Fun en Mini-Lange vormen worden geleverd met 3 vin boxen en een boeg schroef set met een gelijkmatige balans tussen aandrijving en release voor allround surfen. Het Torq Longboard wordt geleverd meteen 2 + 1 opstelling, die allround prestaties biedt met de optie van een enkele vin.

  Product details
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Groen tinten
  Artikelnummer:
  007379
  Barcode:
  2013001363454

  Torq

  Torq

  Torq Surfboards is een nieuw en modern surfboard merk die bekend staan om hun fantastische shapes en designs, enorme duurzaamheid en perfecte flex patroon. Torq surfboards zijn een prijs-kwaliteit knaller!!!
  Torq surfboards worden gemaakt met behulp van computer gegenereerde aluminium mallen om afval te verminderen (meer Eco Friendly) en consistent gevormde surfboards te produceren, die duurzaam en betaalbaar zijn. Het idee van Sebastian Shelby, een ervaren shaper van surfboards, was om een wereldwijd gedistribueerd Surfboard merk op te richten wat surfen toegankelijk maakt voor alle mensen. Tegenwoordig is dat gelukt, en kun je Torq overal vinden waar er golven zijn. Ook maakt Torq niet alleen maar beginner-en instap boards maar zijn ze ook bezig met super goede shortboards en funboards.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Torq TET Fish
  € 418,95
  Lib Tech Puddle Fish
  € 758,95 voor € 625,00
  Lib Tech Quiver Killer
  € 758,95 voor € 625,00

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.