Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Torq TET Fish

  € 488,95
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  007379

  "... ONZE MODERNE VIS-ONTWERP IS GEBOUWD VOORSNELHEID.""

  Met ons geevolueerde fish design, is ons moderne "vis" -ontwerp gebouwd voor snelheid.

  Dit board is een uitblinker in head high surf, en presteerd lekker in holle, glassy dagen, maar geniet toch ook in slordige, mushy en minder dan perfecte omstandigheden.

  Bestaat uit een volle neus en breed midden, met schone, uitgebalanceerde rondingen die opgaan in een swallow tail.

  De bodem contouren door single naar double concave met een licht omgedraaide neus. Stem af op jouwsmaak met Tri-Quad optie.

  Dimensions

  5’11 x 20 3/8” x 2 1/2" 33.2 ltr

  6’3 x 20 1/2" x 2 1/2" 36.0 ltr

  6’6 x 21” x 2 5/8” 39.6 ltr

  6’10 x 21 3/4" x 2 3/4" 46.0 ltr

  7’2 x 22 1/2” x 3” 52.7 ltr

  TORQ EPOXY TECHNOLOGIE: Torq Epoxy Technology of TET, vertegenwoordigt een revolutie in Epoxy surfplank technologie. Gebouwd met behulp van de nieuwste EPS / Epoxy-materialen; de TorqEpoxy technologie combineert een lichtgewicht EPS-kern met Biaxial glasvezeldoek, epoxyhars en ons unieke Schild huid.

  Het hightech torq-composiet is gebouwd in de meest geavanceerde male op aarde; precisie CNC gesneden uit een enkel aluminium blok; het creëren van de meest perfecte reproductie elketijd.

  Onze unieke combinatie van geavanceerde materialen en hightech constructie creëert een board dat presteert op hoog niveau; biedt lichtgewicht vormen met responsieve flex; maar biedt ook buitengewone duurzaamheid en sterkte; door ervoor te zorgen dat je nieuwe torq-surfplank je blij houdt van je eerste golf tot je laatste.

  Vinnen: Torq TET-surfplanken worden allemaal geleverd met vinnen. De Mod Fish wordt geleverd met 5 vin boxen voor ofwel Quad of Thruster ingesteld en standaard geleverd is met een Thruster vin set. De Mod Fun en Mini-Lange vormen worden geleverd met 3 vin boxen en een boeg schroef set met een gelijkmatige balans tussen aandrijving en release voor allround surfen. Het Torq Longboard wordt geleverd meteen 2 + 1 opstelling, die allround prestaties biedt met de optie van een enkele vin.

  Levering

  - Surfboards worden verzonden met een koerier voor fragiele vracht.
  - Wij nemen z.s.m. contact met je op om een levermoment in te plannen.

  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Torq

  Torq

  Torq Surfboards is een nieuw en modern surfboard merk die bekend staan om hun fantastische shapes en designs, enorme duurzaamheid en perfecte flex patroon. Torq surfboards zijn een prijs-kwaliteit knaller!!!
  Torq surfboards worden gemaakt met behulp van computer gegenereerde aluminium mallen om afval te verminderen (meer Eco Friendly) en consistent gevormde surfboards te produceren, die duurzaam en betaalbaar zijn. Het idee van Sebastian Shelby, een ervaren shaper van surfboards, was om een wereldwijd gedistribueerd Surfboard merk op te richten wat surfen toegankelijk maakt voor alle mensen. Tegenwoordig is dat gelukt, en kun je Torq overal vinden waar er golven zijn. Ook maakt Torq niet alleen maar beginner-en instap boards maar zijn ze ook bezig met super goede shortboards en funboards.
  Kleur:
  Groen tinten
  Artikelnummer:
  007379
  Barcode:
  2013001364949
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.