Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Vans Circle vee - Schoenen

    € 110,00 voor € 66,00
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    013993

    Vans heeft gekeken naar elk klein detail dat komt kijken bij het maken van een schoen en heeft aanpassingen gemaakt - van het uit één stuk bestaande gebreide natuurlijke bovenwerk tot de geheel nieuwe, gebeeldhouwde voor langdurig comfort, EcoCush™biofoam drop-in tussenzool en de EcoWaffle™rubberen buitenzool over de volledige lengte. Ze hebben zelfs een nieuwe constructiemethode ontwikkeld om lijm en overtollig materiaal te verminderen.

    Al deze doordachte keuzes vormen samen een grote stap in de goede richting voor de oceaan en surfers overal ter wereld.

    Details

    • ECOCUSH™BINNENZOOL Het gloednieuwe EcoCush™drop-in voetbed is gemaakt van 70% biobased FATES™schuim, afgeleid van plantaardige oliën zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties. Dit nieuwe voetbed biedt de hele dag comfort en ondersteuning met een voorgevormde hielkom en boogvorm.    

    • ECOWAFFLE™BUITENZOOL: Dit is een geheel nieuwe eco-rubbersamenstelling gemaakt van verantwoord gewonnen natuurlijk rubber in plaats van van aardolie afgeleid synthetisch rubber. 

    • BOVENZIJDE VAN ORGANISCHE KATOENMENG: Het gebreide Circle Vee-bovenwerk is gemaakt van 48% biologisch katoen, 47% hennep en 5% nylon, waardoor deze schoen een natuurlijke, klassieke Vans DNA-look krijgt en tegelijkertijd overtollig afval in het schoenenproductieproces wordt verminderd . 


    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Vans

    Vans

    Het Amerikaanse merk Vans is in 1966 opgericht door de broers Paul en Jim van Doren met als belangrijkste doelgroep de skaters. Vans zijn en waren populair onder skaters vanwege de rubberen zool die zorgt voor extreem goede grip. Heel skatend Californië werd dan ook met Vans aan hun voeten gespot en het geblokte dambord-patroon werd een icoon.

    Tegenwoordig is het merk veel meer dan alleen een schoenenmerk. In 2006 werd Vans ook als kledingmerk geïntroduceerd. Voor zowel heren als vrouwen is er kleding op de markt in de herkenbare Vans stijl.

    Kleur:
    Blauw tinten
    Artikelnummer:
    013993
    Barcode:
    2013001697832
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.