Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Vans Style 36 Decon VR3 SF Harry Bryant

    € 90,00 voor € 54,00
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    016536

    Robuust, functioneel en praktisch. Harry's visie voor deze collectie werd geïnspireerd door zijn reizen door Australië - elk stuk, van top tot teen, ontworpen om te overleven in de eisen van het leven in de Outback. De Harry Bryant Style 36 Decon VR3 SF combineert een duurzaam ontwerp met onze surfgebaseerde gedeconstrueerde zijstreepschoen, heeft een bovenwerk gemaakt van 50% biologisch katoenen canvas, verbeterd comfort met ons VR3Cush™-voetbed van biobased schuim en een nieuwe VR3Waffle™-loopzool dat gebruik maakt van regeneratief gegroeid natuurlijk rubber. Gemaakt met avontuur en de bereidheid om te gaan waar de weg je brengt, dit is de Harry Bryant-collectie van Vans Surf. Het team van Vans heeft ambitieuze duurzaamheidsdoelen gesteld. Groot of klein, al onze inspanningen zorgen voor positieve verandering.
    Om het VR3 Checkerboard-wereldbollogo te verdienen, moet het product voor ten minste 30% uit gerecyclede, hernieuwbare en/of regeneratieve materialen bestaan.

    Functies

    • BOVENMATERIAAL: gemaakt van 50% biologisch katoenen canvas
    • VOETBED: Het nieuwe VR3Cush™voetbed is gemaakt met ten minste 25% biogebaseerd EVA-schuim dat gedeeltelijk afkomstig is van planten volgens de ASTM D6866-16 teststandaard
    • BUITENZOOL: Al het rubber dat wordt gebruikt om de VR3Waffle™-buitenzool te maken (60% van de samenstelling) is regeneratief gekweekt natuurlijk rubber afkomstig van boerderijen die landbouwpraktijken gebruiken die bedoeld zijn om de biodiversiteit te bevorderen, de waterkringlopen te verbeteren en de gezondheid van de bodem te verbeteren , en/of sekwestreert koolstof. Deze nieuwe rubbersamenstelling is ontwikkeld en ontwikkeld om de grip en duurzaamheid te behouden waar Vans bekend om staat sinds ‘66.
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Vans

    Vans

    Het Amerikaanse merk Vans is in 1966 opgericht door de broers Paul en Jim van Doren met als belangrijkste doelgroep de skaters. Vans zijn en waren populair onder skaters vanwege de rubberen zool die zorgt voor extreem goede grip. Heel skatend Californië werd dan ook met Vans aan hun voeten gespot en het geblokte dambord-patroon werd een icoon.

    Tegenwoordig is het merk veel meer dan alleen een schoenenmerk. In 2006 werd Vans ook als kledingmerk geïntroduceerd. Voor zowel heren als vrouwen is er kleding op de markt in de herkenbare Vans stijl.

    Kleur:
    Blauw
    Artikelnummer:
    016536
    Barcode:
    2013001823897
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.