Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Vans - Surf Boot Hi 3mm - Split Toe Surf Shoes

    € 109,95
    012127

    Dit is de schoen waar je op hebt gewacht. De Hi ST 3Mm Surfschoen is ontworpen om je 'Off The Wall' en in het water te houden en is gemaakt om de behoeften van ons team te overtreffen. Elke centimeter en elk stiksel is speciaal gemaakt voor comfort en prestaties onder alle omstandigheden.

    Met de legendarische micro-wafelgrip van Vans en de gespleten-teenconstructie die de grote teen apart houdt, biedt deze surfschoen ongeëvenaarde controle en een ongefilterd boardgevoel op elk contactpunt. De schoen heeft ook een dubbele, rubberen constructie voor structuur en warmte met optimale flexibiliteit, een naadloze pasvorm die ervoor zorgt dat er niets tussen jou en je plank staat. De bovenkant heeft inzetstukken die ervoor zorgen dat de ruimte tussen de schoenen en je benen goed is afgedicht.

    Deze surfschoen met gespleten teenconstructie is de grote broer van de Surfschoen Mid. Het is een koudwaterschoen die is ontworpen met DNA-details van Vans voor onze die-hard fans.

    • GESPLETEN TEENCONSTRUCTIE TUSSEN GROTE TEEN EN TWEEDE TEEN - Voor optimale prestaties en verbeterde controle en behendigheid wanneer de temperatuur daalt.
    • DUBBELE RUBBEREN CONSTRUCTIE - Een naadloze, nauwsluitende pasvorm die structuur en warmte toevoegt met optimale flexibiliteit.
    • BOVENKANT MET INZETSTUKKEN - Helpt bij het afdichten van de ruimte tussen de schoen en je been.
    • SPECIAAL ONTWORPEN TREKLUS - Voor hulp bij het aantrekken.
    • GELAMELLEERD MICROWAFELPATROON OP DE RUBBEREN BUITENZOOL - Verhoogt het boardgevoel en de grip zonder de buitenzool dikker te maken.

    Kleur
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    ONeill Psycho Tech 5mm Lobster Gloves
    € 52,95 voor € 31,77
    Xcel - Drylock 5mm - 5-finger Surf Gloves
    € 75,00 voor € 45,00
    Rip Curl F-Bomb 7 mm Round Toe
    € 99,99 voor € 59,99

    Vans

    Vans

    Het Amerikaanse merk Vans is in 1966 opgericht door de broers Paul en Jim van Doren met als belangrijkste doelgroep de skaters. Vans zijn en waren populair onder skaters vanwege de rubberen zool die zorgt voor extreem goede grip. Heel skatend Californië werd dan ook met Vans aan hun voeten gespot en het geblokte dambord-patroon werd een icoon.

    Tegenwoordig is het merk veel meer dan alleen een schoenenmerk. In 2006 werd Vans ook als kledingmerk geïntroduceerd. Voor zowel heren als vrouwen is er kleding op de markt in de herkenbare Vans stijl.

    Kleur:
    Zwart/wit
    Artikelnummer:
    012127
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.