Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Vissla Comp Lite Eco 18" Elastic Walkshort

    € 74,95 voor € 44,97
    Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
    013654

    Lichtgewicht en gebouwd voor prestaties. Vissla's superzachte short met elastische tailleband is gemaakt van ademend, gerecycled polybreisel. Het model heeft Vissla's kenmerkende pasvorm zonder zijnaden, een achterzak met ritssluiting en steekzakken. Vissla logo prints op het linkerbeen en boven de achterzak. Materiaal: 44% gerecycled polyester 44% polyester 12% spandex.

    Kleur
    Maat
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Vissla

    Vissla

    Vissla is een young rebel brand die is opgericht in 2013. Founding father is Paul Naude, voormalige head of operations voor Billabong North America. Nadat Billabong failliet was en een overname verzoek door Paul Naude mis ging besloot hij om zijn eigen merken te openen. Deze merken zouden zich weer focussen op de core lifestyle van het surfen en niet op de doelstellingen van de shareholders van een publicly traded company.
    De gedachte hierachter is eigenlijk waar want wij (doelgroep) zijn surfers. Ons leven draait om surfen, reizen en de free spirit lifestyle. Paul Naude probeert met zijn brands weer de focus te leggen op het surfen en de belangrijkste en beste benodigdheden daarvoor.
    Zo zijn de producten met surfers ontwikkelt voor surfers en vooral hebben ze een eerlijke prijs. Maar de allerbeste manier om het merk uit te leggen, is met behulp van Paul Naude’s woorden:
    “Vissla is a brand that represents creative freedom, a forward-thinking philosophy, and a generation of creators and innovators. We embrace the modern do-it-yourself attitude within surf culture, performance surfing, and craftsmanship. This is a surf-everything and ride-anything mentality. We are creators and innovators.”
    Kleur:
    Blauw
    Artikelnummer:
    013654
    Barcode:
    0196171006313
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.