Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Vissla HIGH SEAS BOYS FIRE 3-2 FCZIP

  € 259,00 voor € 155,40
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  017051

  Compleet herontworpen met minder panelen voor nog meer stretch, comfort en warmte. Vissla's best presterende High Seas wetsuit gemaakt met Ridiculous Rubber! Combineert ongekende flexibiliteit met heerlijke warmte.

  • 100% I-Foam neopreen - het lichtste gewicht, warmste & meest rekbare neopreen op basis van
  • Japanse kalksteen op de markt; aanzienlijk minder gewicht, meer flexibiliteit en superieur comfort. I-
  • Foam bevat gerecyclede oesterschelpen, gerecycled rubber en Eco-carbon zwart.
  • Introductie van de meest flexibele high-performance jersey gebruikt in alle Vissla wetsuits. Zo rekbaar dat het gek is!
  • Dit pak is zo ontworpen dat het de zachtste, meest rekbare bovenlichaam en armen heeft voor een onbeperkt bewegingsbereik.
  • Thermische Fever Fiber voering met meer stretch isoleert warmte en droogt snel.
  • Dope Dyed Fabric- Zachtere, eco-vriendelijke, anti-fade stretch jersey gelamineerd met AquaA eco-vriendelijke op water gebaseerde laminering is volledig vrij van oplosmiddelen. Gemaakt door Bluesign goedgekeurde fabrieken.

   

  Kleur
  Maat
  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Vissla

  Vissla

  Vissla is een young rebel brand die is opgericht in 2013. Founding father is Paul Naude, voormalige head of operations voor Billabong North America. Nadat Billabong failliet was en een overname verzoek door Paul Naude mis ging besloot hij om zijn eigen merken te openen. Deze merken zouden zich weer focussen op de core lifestyle van het surfen en niet op de doelstellingen van de shareholders van een publicly traded company.
  De gedachte hierachter is eigenlijk waar want wij (doelgroep) zijn surfers. Ons leven draait om surfen, reizen en de free spirit lifestyle. Paul Naude probeert met zijn brands weer de focus te leggen op het surfen en de belangrijkste en beste benodigdheden daarvoor.
  Zo zijn de producten met surfers ontwikkelt voor surfers en vooral hebben ze een eerlijke prijs. Maar de allerbeste manier om het merk uit te leggen, is met behulp van Paul Naude’s woorden:
  “Vissla is a brand that represents creative freedom, a forward-thinking philosophy, and a generation of creators and innovators. We embrace the modern do-it-yourself attitude within surf culture, performance surfing, and craftsmanship. This is a surf-everything and ride-anything mentality. We are creators and innovators.”
  Kleur:
  Rood tinten
  Artikelnummer:
  017051
  Barcode:
  2013001845196
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.