Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Walden Magic Model Tuflite

  € 1128,95
  Levertijd: NL 1-2 werkdagen m.u.v. surfboards
  004973
  Magic Model Tuflite

  De naam zegt het stiekem al..... Magic. 

  Ondanks de vrij aanwezige en progressieve rockerlijn, heeft het board altijd wat meer volume dan een gemiddeld longboard, waardoor je sneller in de golf zal zitten. Dit maakt de Magic meer vergevingsgezind dan de meeste longboards, wat het board extra geschikt maakt voor zowel beginnende surfers als de meer ervaren surfers.
  De concave van het board is zeer aanwezig wat hem in alle surfomstandigheden laat uitblinken. Yes, zelfs in dikke slabs. 

  Eigenlijk is het een shortboard verstopt in een longboard. Harry Potter zou jaloers zijn. 

  Dimensies en volume
  Length : nose - width - tail - thickness - volume

  • 9'0 : 19 - 22 - 14 1/2 - 2 3/4 - 68L
  • 9'6 : 19 1/4 - 22 3/4 - 14 1/2 - 3 - 82L  Heb je een vraag over dit product?

  Suggesties

  Walden

  Walden

  Bekend als "de vader van het moderne longboard", Steve Walden vormde zijn eerste surfplank in 1961 op 13-jarige leeftijd en keek nooit meer achterom. Acht jaar later opende de iZuid-Californiër zijn eerste boardfabriek en winkel in Huntington Beach,en verhuisde vervolgens naar de North Shore van Oahu in 1972.Daar maakte hij naam als een productieve longboard-vormgever. Terwijl de rest van de surfwereld gefixeerd was op korte single-vinnen, bleef Walden trouw zijn longboard-ontwerpen aanscherpen.

  Door de jaren heen heeft hij vormgegeven voor prestigieuze labels zoals Lightning Bolt, Local Motion, HIC en Channel Islands, maar het waren altijd zijn eigen ontwerpen die hem onderscheidden. Aan het begin van de jaren 80 keerde Walden terug naar Californië, waar hij zijn enorm succesvolle Magic Model onthulde met een radicale rocker, naar beneden gedraaide rails en supersnelle Turbo Hull bodemcontour. Met aantoonbaar het meest geavanceerde en krachtige longboard op de markt, was Walden uniek gepositioneerd om te profiteren van de heropleving van longboarden in de late jaren 80 en 90. 

  Tot op heden schat Walden dat hij persoonlijk meer dan 20.000 surfboards heeft gevormd. In 2004 is hij een samenwerking met Global Surf Industries aangegaan om zijn vormen te verspreiden en het merk Walden Surfboards wereldwijd uit te breiden. Deze dagen, wanneer hij geen schuim aan het bewerken is, is Walden aan het surfen.  In feite heeft Walden nog steeds het record voor de langste noseride in de wedstrijdgeschiedenis met een epische 25,5-seconden rit.

  Kleur:
  Grijs tinten
  Artikelnummer:
  004973
  Barcode:
  2013001529935
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,- *Surfboards in NL €35,-
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
  • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.