Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Walden Mini Mega Magic Tufflite

  € 949,00 voor € 760,00
  008668

  The Mini Mega Magic is a mid-size version of our best selling Mega Magic. Sized between 6-7’ it is a sporty version of our Mega Magic. Designed for the bigger guy who is looking for a bigger shortboard ( rather than the Mega Magic which is a shorter longboard). The Mini Mega has more of a shortboard outline with a pulled in nose, with a lot of extra volume for maximum floatation yet it is still highly maneuverable.
  About the Mega Magic...introduced about 6 years ago it has become one of best selling Walden designs ever. This board is popular because it lets you go down to a shorter board regardless of your size or skill. The Mega Magic is our Magic Model with the most condensed volume. We take volume from the length and redistribute it to the width and thickness while maintaining our famous Magic Model performance. The Mega Magic has the famous Magic Model elements: our patented concave bottom, hard rails & lots of rocker. About 1/2-1” thicker and 1-2” wider than a standard Magic Model.

  We recommended this board for: A great beginner shortboard or for better surfers who want more volume in a shorter board.

  LENGTH WIDTH THICK VOLUME FINS APPROX WEIGHT RANGE
  6’10” 23 1/2” 3 1/2” 60.8 ltr FCSII Carver GF 85kg / 187lb or less
  7’6” 23 1/2” 3 3/4” 78.65 ltr FCSII Carver GF


  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Blauw tinten
  Artikelnummer:
  008668
  Barcode:
  2013001398012

  Walden

  Walden

  Bekend als "de vader van het moderne longboard", Steve Walden vormde zijn eerste surfplank in 1961 op 13-jarige leeftijd en keek nooit meer achterom. Acht jaar later opende de iZuid-Californiër zijn eerste boardfabriek en winkel in Huntington Beach,en verhuisde vervolgens naar de North Shore van Oahu in 1972.Daar maakte hij naam als een productieve longboard-vormgever. Terwijl de rest van de surfwereld gefixeerd was op korte single-vinnen, bleef Walden trouw zijn longboard-ontwerpen aanscherpen.

  Door de jaren heen heeft hij vormgegeven voor prestigieuze labels zoals Lightning Bolt, Local Motion, HIC en Channel Islands, maar het waren altijd zijn eigen ontwerpen die hem onderscheidden. Aan het begin van de jaren 80 keerde Walden terug naar Californië, waar hij zijn enorm succesvolle Magic Model onthulde met een radicale rocker, naar beneden gedraaide rails en supersnelle Turbo Hull bodemcontour. Met aantoonbaar het meest geavanceerde en krachtige longboard op de markt, was Walden uniek gepositioneerd om te profiteren van de heropleving van longboarden in de late jaren 80 en 90. 

  Tot op heden schat Walden dat hij persoonlijk meer dan 20.000 surfboards heeft gevormd. In 2004 is hij een samenwerking met Global Surf Industries aangegaan om zijn vormen te verspreiden en het merk Walden Surfboards wereldwijd uit te breiden. Deze dagen, wanneer hij geen schuim aan het bewerken is, is Walden aan het surfen.  In feite heeft Walden nog steeds het record voor de langste noseride in de wedstrijdgeschiedenis met een epische 25,5-seconden rit.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 14:00u besteld, morgen in huis.

   *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, in het weekend en selecte producten.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Torq Longboard
  Vanaf€ 558,95
  Torq Longboard
  € 498,95
  Torq Longboard
  € 538,95
  Torq Longboard
  € 498,95

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.