Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  2mm

  Filters
  Filters

  2 mm Wetsuit

  Voor warmere watertemperaturen heb je geen dik neopreen nodig. Een wetsuit van 2 mm neopreen is dan al voldoende. Dit houd je niet alleen langer warm maar beschermd je ook goed tegen de felle zon. Dit wetsuit is voor de tropische wateren zoals Mexico, Costa Rica of Ecuador. Het is ook prettig voor in zwembaden wanneer je lang baantjes wilt trekken. Zo blijf je toch langer warm! Wij raden een 2 mm wetsuit aan met een watertemperatuur tussen de 19 en 26 graden.

  2 mm wetsuits komen vaak zonder arm- en beenstukken. Dit noemen we ook wel een shorty. Er zijn ook shorties met lange armen en zonder beenstukken. Of juist andersom. Met een shorty hoef je niet meer op te letten of je bikini verschuift in de sterke golven. Zo kunnen alle surfgodinnen een ongestoorde surfsessie houden! Het broekje van een shorty komt in verschillende lengtes. Zo kan je voor een bikini-fit, maar ook een broekje met langere been stukken. Er is dus zeker een shorty te verkrijgen met al jouw draagwensen. De maten van een 2 mm wetsuit gaan hetzelfde als kledingmaten. Als je maat 36 hebt, dan kan heb je omgerekend maat 6 als wetsuit maat. De fit kan verschillen per merk. Het is daarom een aanraden om een shorty eerst te passen. Check hier ons assortiment met o.a. de merken Roxy, Rip Curl, O’Neill en C-skins. Alle met zomerse printjes en groot draagcomfort.

  Bij 2 mm wetsuits zijn de verschillen niet extreem groot. Dit komt omdat de functie van warmhouden een minder grote rol speelt dan bij wetsuits met dikker neopreen. Je kan dus vooral kiezen op persoonlijke voorkeur! Wil je toch persoonlijke advies met het uitkiezen van een 2 mm wetsuit? Kom dan langs bij ons in de surfshop waar we je graag adviseren. Niet op Scheveningen? Geen probleem. Whatsapp, mail of bel met je vragen naar onze medewerkers van de webshop!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.