Shopping cart
    Filters
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Xcel - 2mm Axis - Surf Cap

    € 46,95 voor € 28,17
    005009

    The Xcel Axis 2mm wetsuit hood is constructed from a soft and flexible quick dry neoprene with Glued, BlindStitched and internally taped seams.

    The Axis wetsuit hood features a cinch adjustment and SmoothSkin face seal, Glide Skin lined collar for reduced flush and an engineered and contoured design for a snug fit.

    Kleur
    Maat
    Heb je een vraag over dit product?

    Suggesties

    Xcel

    Xcel

    Ed D'Ascoli richtte Xcel in 1982 op, werkend vanuit de slaapkamer van zijn Sunset Beach-huis. D'Ascoli ondervond geen gebrek aan inspiratie en beschikte over een uitvoeringen van wereldklasse. Hierdoor kreeg Xcel de mogelijkheid om high-performance producten te creëren en deze te verbinden met atleten die ze eisten. Xcel's gepassioneerde focus op productontwikkeling zou het bepalende kenmerk van het merk worden.

    D'Ascoli groeide op in de kille Atlantische kusten van New Jersey. Terwijl de gematigde wateren van Hawaii zelden meer dan 2 mm neopreen vereisen, zijn Sunset Beach en andere North Shore-breaks ongelofelijk uitdagend en vragen ze producten van wereldklasse voor maximale prestaties.

    Xcel's reputatie voor uitzonderlijke productkwaliteit is een duidelijk resultaat van een niet-aflatende toewijding aan onderzoek, ontwikkeling en ontwerpinnovatie. Met tropische tot koudwaterproducten voor mannen, vrouwen en jongeren, benadrukt het merk de prestaties: maximale rek en duurzaamheid, een constructie met afgedichte naden en een pasvorm die elke keer weer op maat wordt gemaakt.

    Kleur:
    Zwart tinten
    Artikelnummer:
    005009
    • Gratis verzending

      Vanaf €60,- *Surfboards in NL €38,-
    • Vraag maar raak!

      Sinds 1971 staan onze surfers klaar om jou te helpen.
    • Voor 14:00u besteld, zelfde werkdag verzonden

      *M.u.v. bestellingen naar het buitenland, surfboards en selecte producten.
    • Think about it...

      Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.