Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Xcel 5/4mm Infiniti X2 Hooded Zwart tinten

  € 425,99
  005001

  Xcel 5/4mm Infiniti X2 Hooded Zwart tinten

  ONTWERP - Engineered fit systeem dat als een tweede huid past. Een semi-droge ritssluiting met een magnetische sluiting om water buiten te houden en flex-groeven op de rug die ophoping voorkomen.

  CONSTRUCTIE - Drievoudig gelijmde en blindgestikte naden bieden een waterdichte naadconstructie waar schuimranden meerdere keren worden gelijmd voordat ze tegen elkaar worden dichtgesmeten waardoor lucht / waterdichte afdichting ontstaat en vervolgens een kwart door het schuim wordt gestikt om het de benodigde sterkte te geven. FusionX getapete naden die gebruik maken van de volgende generatie precisietape-technologie, toegepast door een machinaal bewerkt hittedrukproces dat tape direct aan elkaar bindt om een maximale naadduurzaamheid te garanderen en tegelijkertijd de behoefte aan overtollige lijm die irritatie veroorzaakt te elimineren. Eco-vriendelijke lijm op waterbasis biedt premium duurzaamheid en hechtingen terwijl het milieubewust is. Nexskin pols- en enkelafdichtingen die het blozen minimaliseren.

  • Heren winter wetsuit
  • 5mm dikte
  • Chest zip
  • Semi-dry zipper - houdt water buiten
  • Glide skin collar - houdt spoelen tegen
  • TDC upper body thermo dry celliant
  • Nanoprene lite Japanese limestone - lichter, zachter en warmer
  • Plush thermo lite lower body
  • 100% high-performance stretch - comfort en performance
  • Driedubbel gelijmd en blind gestikte naden
  • Dope dye yarn - zacht eco-vriendelijk anti fade
  • FusionX tape - heat pressure naden bescherming
  • Engineered fit system - voelt als een tweede huid
  • Back knee flex grooves - achter de knie zitten cut outs die zorgen voor maximale flexibiliteit
  • Water based glue
  • Nexskin ankle seals - minimaliseert spoelen
  Product details
  Kleur
  Heb je een vraag over dit product?
  Kleur:
  Zwart tinten
  Artikelnummer:
  005001

  Xcel

  Xcel

  Ed D'Ascoli richtte Xcel in 1982 op, werkend vanuit de slaapkamer van zijn Sunset Beach-huis. D'Ascoli ondervond geen gebrek aan inspiratie en beschikte over een uitvoeringen van wereldklasse. Hierdoor kreeg Xcel de mogelijkheid om high-performance producten te creëren en deze te verbinden met atleten die ze eisten. Xcel's gepassioneerde focus op productontwikkeling zou het bepalende kenmerk van het merk worden.

  D'Ascoli groeide op in de kille Atlantische kusten van New Jersey. Terwijl de gematigde wateren van Hawaii zelden meer dan 2 mm neopreen vereisen, zijn Sunset Beach en andere North Shore-breaks ongelofelijk uitdagend en vragen ze producten van wereldklasse voor maximale prestaties.

  Xcel's reputatie voor uitzonderlijke productkwaliteit is een duidelijk resultaat van een niet-aflatende toewijding aan onderzoek, ontwikkeling en ontwerpinnovatie. Met tropische tot koudwaterproducten voor mannen, vrouwen en jongeren, benadrukt het merk de prestaties: maximale rek en duurzaamheid, een constructie met afgedichte naden en een pasvorm die elke keer weer op maat wordt gemaakt.

  Betaalinformatie

  Bij hartbeach.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op

  +31 (0)70 3545583

  iDEAL 

  Als je kiest voor iDEAL word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleidt. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Multisafepay. Zij regelen de betalingen tussen verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van iDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

  Creditcard: 

  Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen (MasterCard / Visa). Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig, omdat wij dit uitbesteden aan een gespecialiseerde betalingsprovider. Ook wordt bij iedere betaling een controle uitgevoerd op mogelijke fraude. Zo heb je geen zorgen achteraf.

  Bezorging:

  Is het pakket voor 15 uur besteld, dan word het op dezelfde dag nog verzonden en is binnen Nederland de volgende dag in huis. Pakketten die na 15 uur besteld zijn worden op de volgende werkdag verzonden. Word op een zaterdag, zondag of feestdag besteld, dan word het pakket de eerst volgende werkdag verzonden. Verzending is via DHL. 

  Schoenen en Slippers:


  Wetsuits:
  • Gratis verzending

   Vanaf €60,-
   *Surfboards in NL €35,-
  • Voor 15:00u besteld, morgen in huis.

   Kun jij snel de golven in!*
  • Vraag maar raak!

   Sinds 1971 staan onze golfsurfers klaar om jou te helpen met advies op maat.
  • Think about it...

   Binnen 14 dagen retouren voor welke reden dan ook.

  Suggesties

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.