Shopping cart
    Filters

    Jouw selectie

    • Al Merrick
    Wishlist

    Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

    Al Merrick

    Filters
    Filters

    All Merrick Surfboards


    Sinds 1969 besteedt Channel Islands Surfboards aandacht aan prestaties en kwaliteit door hard te werken, te innoveren en originaliteit te bieden. In de afgelopen 43 jaar is Channel Islands uitgegroeid van een lokale basisoperatie tot een vooruitstrevende organisatie, gericht op de beste surfers ter wereld. Het begon met hard-core surfen en kwaliteit in het achterhoofd en deze richtlijnen hebben hun door vier decennia van constante verandering in de brandingindustrie gebracht. Channel Islands zullen vorm geven aan het nieuwe millennium met innovatief design en kwaliteit als hun belangrijkste focus.

    "De drijvende kracht achter Channel Islands Surfboards is de vraag naar ontwerp gemaakt door de beste surfers ter wereld, waardoor surfen mogelijk is met de hoogst mogelijke prestaties. Om de meest toegewijde surfers de meest geavanceerde, prestatie-ontwerpen te bieden, is mijn passie "- Al Merrick, Designer / Shaper

    CI is een besloten organisatie gericht op door rijders aangedreven producten en productie van de best mogelijke apparatuur. Gelegen in een ultramoderne faciliteit op een steenworp afstand van Rincon Del Mar, vormt het CI-hoofdkwartier een fundament voor het ontwikkelen, testen en bouwen van borden terwijl het nog vele jaren werk biedt in Santa Barbara.

    Channel Islands Surfboards is in 1969 opgericht door Al en Terry Merrick. Vanaf zijn geboorte bracht Britt zijn dagen door in de fabriek aan het strand in Santa Barbara. Uiteindelijk begon hij samen met zijn vader Al te vormen in 1990. Hij is nu de leidende ontwerper en -vormgever voor CI en zet de familietraditie voort van het ontwikkelen van high-performance bordontwerpen die samenwerken met 's werelds grootste surfers. Van Tom Curren tot Dane Reynolds, Channel Islands blijft evolueren met de hoogste standaard van surfen.

    Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.