Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.  Bedrijven bij Hart Beach

  Activiteiten met collega's


  Als bedrijf wil je soms de werkelijkheid van alledag ontvluchten en met je collega’s en werknemers in een “vreemde” omgeving ontstressen waar je de mogelijkheid creëert om elkaar op een andere manier en misschien zelfs beter te leren kennen. Dan zit je bij Hart Beach goed! Kom bij ons vergaderen, eten & drinken of organiseer een bedrijfsuitje en werk op een sportieve manier aan team building.

  Wij bieden diverse activiteiten aan waar verschillende elementen aan bod komen; samenwerking, sportiviteit, creativiteit, verdieping en grensverleggend. Ons aanbod is geschikt voor iedereen en we denken graag met je mee om een goede invulling te geven aan jouw bedrijfsuitje, bedrijfsdag of bedrijfsfeest! Onze gastvrije crew doet er alles aan om jullie dag op Scheveningen bij Hart Beach, onvergetelijk te maken.

  Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag direct een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.

  Offerte aanvragen

  events@hartbeach.nl

  +31 (0) 70 350 25 91

  VERGADEREN

  Het strand is er niet alleen om te relaxen, ook voor zakelijke doeleinden kun je terecht bij Hart Beach. Laat de frisse zeewind je tot nieuwe inzichten brengen en geef ruimte aan creativiteit met je voeten in het zand.


  Bedrijfsuitje

  Als bedrijf wil je soms de werkelijkheid van alledag ontvluchten en met je collega’s en werknemers in een “vreemde” omgeving ontstressen waar je de mogelijkheid creëert om elkaar op een andere manier en misschien zelfs beter te leren kennen.


  Bedrijfsetentje

  Ook voor een bedrijfsetentje kun je terecht bij Hart Beach. Kom met je werknemers en/of collega's bij ons ontbijten, lunchen of dineren met uitzicht op zee!


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.