Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Groepsactiviteiten op het strand van Scheveningen

  Groepsuitje in Den Haag

  Actief, Creatief, fun, vergaderen of culinair genieten; Hart Beach has it all! We stellen met plezier een pakket voor je samen met groepsactiviteiten op het strand van Scheveningen die passen bij jullie groep.

  We bieden diverse groepsactiviteiten aan met voor ieder wat wils. Er is echter 1 rode draad; liefde voor het strand en de zee. Denk aan actieve groepactiviteiten als Surfen, Suppen, Powerkiten, Beach Yoga of creatieve groepsactiviteiten als sieraden maken, ukelele experience of zelfs een pub quiz!
  Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact op met de events afdeling dan bespreken we graag jouw wensen en onze mogelijkheden.
  Neem contact met ons op via mail, telefoon of vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knoppen.


  events@hartbeach.nl

  +31 (0) 70 350 25 91

  Actief in zee

  SURFEN

  Altijd al willen leren surfen of je surfskills willen verbeteren? Grijp je kans! Na een korte uitleg over veiligheid en surftechnieken ga je samen met een instructeur het water in om je (eerste) golf te surfen.

  SUPPEN

  Wel de zee in maar het water op een wat meer relaxte manier ervaren? Afgeleid van het surfen en ontstaan in Hawaii: maak kennis met S.U.P. (Stand Up Paddle boarden)! Op een grotere surfplank bewaar je je balans terwijl je over het water peddelt.

  Adem & ijsbad experience

  Willen jullie een life-changing experience? Voelen dat je veel sterker bent dan je dacht? Deze workshop is gezond, geeft energie en is een ervaring waar je nog lang plezier van zult hebben.

  Actief aan zee

  SKATELONGBOARDEN

  Cruisen over de boulevard van Scheveningen met de zon op je gezicht? Samen met een instructeur maak je zoveel mogelijk meters op een longboard; de langste versie van een gewoon skateboard.

  POWERKITEN

  Ervaar de kracht van de wind! Dat kan bijvoorbeeld ontspannen met kleine vliegers, maar ook een stuk uitdagender met een grote kite, voor als je zelf een stukje wilt vliegen.

  BEACH YOGA

  Met de zee op de achtergrond de dagelijkse drukte even loslaten en helemaal zen worden. Na afloop ontvangt iedereen een biologische, Fairtrade thee.

  Creatief aan zee

  SURFY SIERADEN

  Leer te gekke sieraden maken met een ruime keuze uit natuurlijke materialen zoals leer, natuurstenen en veren.

  UKULELE MUSIC EXPERIENCE

  Het kleine, vrolijke gitaartje dat je gemakkelijk overal mee naartoe kan nemen: de ukelele. Leer met elkaar typische Hawaiiaanse tunes te produceren tijdens deze workshop!

  Treasure hunt

  We gaan het strand op, op zoek naar schatten. Afhankelijk van de gekozen optie, sluiten we af met het maken van een kunstwerk of bijvoorbeeld met het knutselen van bijvoorbeeld bloemen.

  Fun aan zee

  Expeditie Hart Beach

  Leer nog beter samenwerken, communiceren en elkaar vertrouwen met deze uitdagende activiteiten. Welk team het snelst én slimst is wint de strijd!

  Hart’s bierproeverij

  Bier komt in allerlei stijlen met verschillende recepten maar wat past het beste bij welke gelegenheid, eten of stemming? En welke vind jij het lekkerst? Inclusief borrelhapje.

  PUB QUIZ

  Leer je collega’s of vrienden beter kennen tijdens de pubquiz. Een hilarisch teamspel met verschillende opdrachten en vragen op het gebied van film, muziek en algemene kennis.
  Wil je zien wat je nog meer bij hart beach kunt doen en wat wij voor lekkers serveren aan groepen? Dan kun je met onderstaande button een offerte aanvragen voor jouw gezelschap!

  Offerte Aanvragen

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.