Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  KIDS EXTRA VRiJ VAN SCHOOL?

  Een Hart Beach Day biedt uitkomst

  Voor alle kinderen vanaf 6 jaar oud met zwemdiploma A, die houden van spelen op het strand en in en rond het water gedurende extra vrije dagen van school.

  1,5 uur surfen, skate clinic, strandspellen, een warme lunch en twee gezonde snacks.


  INSCHRIJVEN

  Strandweg 3B, Scheveningen

  Come by & enjoy the vibe

  Altijd iets te vieren

  Rock&Roll and good vibes

  Onze surfschool en het surfrestaurant op het strand en de verschillende sport- en spel activiteiten die Hart Beach aanbiedt, maakt Hart Beach dé plek om te ontspannen of juist samen actief te zijn. Wil je een teamuitje, zakelijke meeting, familiedag, verjaardagsborrel, kinderpartijtje of vrijgezellenfeestje organiseren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Eerst samen surfen en daarna een bbq op het strand? Of maak je liever gebruik van onze besloten ruimtes voor een brainstormsessie of vergadering inclusief lunch? Wij denken graag met jullie mee in mogelijkheden om er een dag van te maken om nooit te vergeten. Bekijk onze events brochure voor een overzichtelijk aanbod en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Tot snel op het strand!

  Wat is een Hart Beach Day?

  Hart Beach day

  Voor wie? Voor alle kinderen vanaf 6 jaar oud met zwemdiploma A die houden van spelen op het strand en in en rond het water gedurende extra vrije dagen van school.

  Activiteiten tijdens een Hart Beach Day - 1,5 uur surfen, skate clinic, strandspellen,  een warme lunch en twee gezonde snacks.

  Begin en eind tijden - Je mag jouw kinderen tussen 09:00 en 09:30 bij ons brengen. vanaf 17:00 kunnen de kids weer opgehaald worden. Na deze dag krijg jij een blije mini surfer terug ;-) 

  Prijs - €75,00 per persoon. Schrijf 4 kids in en betaal €65 per kind.

  Wat mee te nemen? - Zwemkleding en een handdoek, een extra t-shirt, warme trui, schoenen (voor skateboarden) en een Big Smile :-)!

  Inschrijven
  • Sinds 1984

   Al sinds de jaren 80 organiseren wij iedere dag met plezier uitjes, feestjes en events!
  • 365 dagen per jaar feest

   Bij Hart Beach kun je heel het jaar door jouw evenement organiseren. Ook zorgen wij er met onze eigen events voor dat er ieder seizoen leuke dingen te doen zijn op het strand
  • Voor elke leeftijd

   Of het nu om een kinderverjaardag gaat of de 80e verjaardag van oma, wij hebben voor iedere leeftijd een passend arrangement
  • Zakelijk en particulier

   Wij organiseren events voor zowel zakenlui als particulieren. Ieder gezelschap is welkom bij Hart!

  Surfrestaurant

  Bijkomen na het surfen

  Menukaart

  Surfshop

  Shop de nieuwste collectie

  Shop

  Shout out

  Meet our friends

  Join the surfing lifestyle

  Volg ons op social

  Niets meer missen

  Wij houden je op de hoogte

  Wil jij geen enkele aanbieding, event of lancering van een nieuwe collectie meer missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, we'll keep you posted!

  Inschrijven

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.