Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf

  Filters
  Filters
  Torq Longboard
  € 499,00

  Balance Board

  Indo Board is opgericht met de missie om het plezier en de voordelen van balansbordtraining voor iedereen mogelijk te maken. Het Indo-board (afgeleid van het woord indoor) is ontworpen om binnenshuis te worden gebruikt, zodat iedereen, van kinderen tot senioren tot professionele atleten, kan profiteren van de voordelen van balanstraining en balanceboard-oefeningen.

  Een Indo Board help je zeer met balance en kracht vooral voor de surfsport. Dus in een plat landje (weinig golven) zoals Nederland is het altijd handig om je anders fit te houden. Een Indo Board gaat je helpen de juiste spieren te trainen en je balans te verbeteren tijdens de flat-spells van de Noordzee. Ook kan een Indo Board uitstekend worden gebruikt voor het trainen thuis. Door het balans houden en de natuurlijke trilling van het board worden meer spiergroepen getraind en word je core nog sterker.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.