Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Boardbag

  Filters
  Filters
  FCS Day Fun
  € 119,95
  FCS Day Fun
  Vanaf€ 124,95
  FCS CLassic Fun
  € 94,95
  FCS Travel 1 Fun
  Vanaf€ 189,95

  Boardbags:

  Wil je graag op reis gaan dan is een boardbag heel belangrijk om je board tegen schade te beschermen. Hierbij hoef je eigenlijk niet op al teveel dingen te letten.
  1.Check dat de boardbag ongeveer de lengte heeft van je board.
  2.Beslis of je een single, double of triple boardbag wilt hebben (natuurlijk heel erg afhankelijk met hoe veel boards je gaat reizen)
  3.Welke dikte heb je nodig? Alleen een surfsock of heel dun boardbag is genoeg voor op de fiets of in de auto. Wil je echt gaan vliegen dan raden wij altijd een dikke boardbag aan die je surfboard ook volledig beschermt.

  Welke boarbags zijn er?

  Light Boardbags: Deze boardbags zijn voor de dagelijks gebruik. De dikte varieert tussen de 4-5mm padding en is bedoeld om in een fietsrack of in de auto mee te nemen.
  Day-Use boardbags: Deze boardbags zijn ook voor de dagelijks gebruik maar hebben vaak 5-6mm padding en extra versterking op de rails, nose en tail. Ook zijn deze boardbags van wat lichter materiaal gemaakt.
  Travel boardbags: Deze boardbags zijn duidelijk dikker. Meestal 10mm padding met extra dikke versterking rond rail, nose en tail.
  Double of Tripple boardbags: Deze boardbags zijn altijd de dikte van een travel boardbag maar je kan er 2-4 surfboards in kwijt. Dus vooral geschikt voor surfers die een goede quiver hebben en veel reizen.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.