Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Fins

  Filters
  Filters
  FCS MF PC Medium
  € 119,99

  Surf Vinnen

  Zoals bijna alles in het water, heeft ook een surfboard vinnen nodig. Het uitkiezen van de perfecte vinnen heeft wat ogen en haakjes. Dat komt doordat er verschillende factoren bij komen kijken.Gelukkig kunnen wij je hierbij helpen!
  Fins zorgen voor stabiliteit in het water, zodat je board niet alle kanten op drijft en beter bestuurbaar is. Daarnaast zijn fins onmisbaar bij het maken van turns. Wel zorgen fins voor afremming (drag). Dit betekent dat hoe meer fins je board heeft, hoe meer je afgeremd wordt.

  In de zoektocht naar de perfecte fins is het belangrijk om te weten welke finbox jouw surfplank heeft. Er bestaat FCSI, FCSII, Futures en de US box, ook wel bekend als Single Fin. Graag weten welke fin combinaties mogelijk zijn? Bekijk dan hier de Ultieme Surf Vinnen gids. Zie je nou echt door alle fins de Scheveningse Bosjes niet meer, kom dan bij ons langs in de surfshop voor persoonlijk advies!

  Weet jij nu ein-de-lijk welke fins jij onder je surfboard moet zetten, gefeliciteerd! Naast de juiste set-up, begrijpen wij bij Hart Beach dat het oog ook wat wil. Neem een kijkje in ons ruime assortiment met merken zoals FCS, Futures, Roam en Captain Fin. Bij Hart Beach hebben we de perfecte fins die je surfboard compleet maakt!

  Voor deskundig advies, of gewoon een ongezouten mening dan kun je altijd een vraag stellen via de website of langskomen in één van onze shops!

  Check hier onze ruime surf vinnen van de beste merken:

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.