Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Skimboard

  Skimboard

  Filters
  Filters

  Skimboard

  Skimboard

  In onze winkel en online staan er verschillende Skimboards van het merk Victoria. Het merk maakt al geruime tijd skimboards en is daarom een welbekend merk in de skimboard scene. Hier onder bespreken we twee manieren van skimboarden.

  Flatland skimboarden

  Het woord flatland zegt het al, skimboarden op platteland. Hierbij gebruik je een skimboard in ondiep water om vervolgens met het board in je hand snelheid op te bouwen, hierna gooi je het board voor je uit en maak je een snelle en toffe rijd. Tijdens deze rijd kan je verschillende trucjes doen die overgekomen zijn vanuit het skateboarden zoals: een pop shove-it en het roteren van het board, het roteren van het board gaat meestal doordat een skimboarder zijn of haar hand op de grond plaatst en er zo volledig omheen draait.  

  Wave skimboarden 

  Ook aan de woorden wave skimboarden is af te lezen wat het is, skimboarden in de golven van de zee. De skimboarders gaan niet ver de zee in maar starten dichtbij de waterkant, vervolgens maken ze snelheid richting zee en gooien zij hun board vooruit richting de golf. Daar rijden ze de golf waarna ze weer terug komen richting het strand, in principe maakt een rijder dan ongeveer een half rondje. Dit komt heel dicht in de buurt van golfsurfen, ook skimboarders kunnen hierbij trucs en turns doen en kunnen zelfs gebarreld worden. 

  Skimboards zijn ook bij ons te huur klik voor meer informatie hier!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.