Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Hart Beach sinds 1971

  Begin jaren ‘70 is wijlen Etsko Schuitema, 'founding father' van Hart Beach, begonnen met zijn surfconcept aan de Vissershavenweg. Het samenbrengen van mensen die zich verbonden voelen met de surfwereld was zijn droom. Opgegroeid op het strand en met deze gedachte zetten wij, Romke en Paul Schuitema, als broers het familiebedrijf sinds 2004 voort. Met elkaar hebben we een plek gecreëerd om te surfen, samen te zijn en te genieten van gezond en lekker eten. Door jarenlang over de wereld te reizen, nieuwe ervaringen op te doen en bijzondere mensen te ontmoeten is uiteindelijk het huidige Hart Beach ontstaan waar we onze eigen surfdroom in hebben verwezenlijkt.

  Onze (surfing) chef & zijn team

  Aan het hoofd van onze keuken staat Julien, een surfer in hart en nieren. Ook wel bekend als “The surfing chef” staat deze meesterkok soms nog net niet in zijn wetsuit in de Hart Beach keuken. Samen met zijn team stelt hij ieder half jaar een nieuwe, seizoensgebonden menukaart samen vol lekkere gerechten met in de hoofdrol verse en biologische ingrediënten. Niet alleen omdat we daarmee rekening houden met het milieu, ook omdat die producten nu eenmaal het best smaken in jouw drankje en de gerechten. Zo vind je op ons menu heerlijke smoothies en surfy ontbijtjes, rijkbelegde broodjes en huisgemaakte soepen, hapjes om je vingers bij af te likken en gezonde maaltijden waarmee jij je trek kunt stillen na een lekkere surfsessie.  Wereldbiertjes

  Bijzonder trots zijn wij op onze uitgebreide bierkaart waarop een uiteenlopende reeks bieren staat afkomstig vanuit heel de wereld. Waan je weer even in Bali met een ijskoude Bintang of vier op z’n Hawaiiaans het weekend door een van de Kona Brewing Co. biertjes te bestellen. Ook hebben wij een eigen lijn Hart Beach bieren ontwikkeld in samenwerking met Berging Brouwerij.

  Mooie wijnen

  De wijnen die wij serveren zijn met zorg uitgekozen samen met onze partners Sanders en Marius. Ze zoeken wijnen waarbij typiciteit, eigenheid en drinkplezier centraal staat. Geheel in lijn met onze surfcore vind je op onze kaart onder andere Ziobaffa wijnen en verschillende flessen van Le Petit Berticot. Wijnen afkomstig vanuit surfstreken of volledig geïnspireerd op surftrips. Hopelijk geniet je net zo van deze wijntjes als wij!  Je vindt ons hier

  Wil je ons bellen, mailen of even langskomen? Check hier onze contactgegevens

  Ons Team

  Het surfrestaurant wordt gerund door onze enthousiaste surfcrew. Zowel de Keuken en als het horeca team bestaat, naast onze vaste medewerkers, uit een flexibele schil medewerkers die voor ons absoluut onmisbaar zijn. Mega trots zijn we op al deze toppers.  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.