Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Met een groep (uit) eten in Scheveningen

  Wil je met een grote groep eten op het strand van Scheveningen? Naast onze reguliere kaart, bieden wij verschillende mogelijkheden voor gezelschappen boven de 8 personen. Van uitgebreide BBQ’s tot aan kinderfeestjes en het afhuren onze besloten boardroom of zijterras: alles is bespreekbaar en we denken graag mee hoe wij jullie dag op Scheveningen helemaal compleet kunnen maken. Onderaan deze pagina vind je een snelle link naar alle mogelijkheden die wij bieden om lekker te komen eten bij Hart Beach. Deze vind je ook allemaal terug in onze eventsbrochure. Staat jouw ideale optie er niet bij, neem dan even contact met ons op om jouw ideeën te bespreken, samen komen we er vast uit!


  Benieuwd naar de verschillende smakelijke mogelijkheden die wij bieden voor grotere groepen? Hieronder kan je al onze horeca arrangementen terug vinden. Deze opties zijn altijd te boeken in combinatie met een activiteit.   Compleet uitje

  Meer weten over het organiseren van een compleet feestje met een activiteit inclusief food & drinks? Ga dan naar onze events pagina.

  A la carte reserveren surfrestaurant

  Ben je met meer dan 10 personen en wil je een tafeltje reserveren in ons surfrestaurant? Om zeker te zijn van een tafeltje is het aan te raden om dit altijd even vooraf te laten weten zodat wij weten dat je met een groep komt eten op het strand. Op de pagina Reserveren vind je meer informatie over a la carte reservaties.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.