Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Uit eten met Kinderen

  Wil je uit eten met kinderen? Kids zijn bij ons van harte welkom, sterker nog, wij hebben speciaal voor hen een hoop lekkers op het menu! Van kipnuggets tot pannenkoeken, hotdogs met frietjes en pizza’s. Voor grote groepen kids maken we een gezellige tafel met kannen limonade. Daarna kan het smullen beginnen! 

  A la carte reserveren surfrestaurant

  Ben je met meer dan 10 personen en wil je gewoon een tafeltje reserveren in ons surfrestaurant? Om zeker te zijn van een plekje is het aan te raden om dit altijd even vooraf te laten weten dat je komt. Op de pagina Reserveren vind je meer informatie over a la carte reservaties.

  De reguliere kaart vind je hier!

  Verjaardagsfeestje 

  Voor de stoere surfer(tje)s in spé hebben we ook de mogelijkheid een verjaardagsfeestje te houden op het strand. Ga samen surfen, de schat van Kapitein Hart zoeken of te gekke strandspellen spelen met onze surfcrew. 

  Bij Hart Beach kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor jouw activiteit en/of horeca arrangement op het strand.

  Offerte aanvragen

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.