Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surfin' Santas 2019 gaat de boeken in als heftig maar lekker!

  Aftermovie!

  Zaterdag 14 december 2019 was het AAN!!! Windkracht 7 met windstoten tot kracht 9 weerhielden ruim 150 Surfin' Santas er niet van om massaal, verkleed als Santa Claus, de zee in te gaan. Met striemende regen in het gezicht, warmden de Santas zich, onder professionele begeleiding, op in polonaise terwijl Andre Hazes door de koptelefoons schalde.

  Aftermovie

  Dikke bakken schuimden binnen!!

  Ondanks de niet al te cleane condities werden er een paar mooie barrels gepakt. Hete glühwein of hot choco na afloop gaf alle deelnemers een fijne afterglow. Surfing Santas 2019 gaat de boeken in als heftig maar lekker!

  Surfing Santa's 2019 Scheveningen

  Meer informatie

  Op zaterdag 14 december organiseren Hart Beach & Quiksilver het jaarlijks terugkerend én internationaal beroemde Surfing Santa's. Een surf event waarbij meer dan 150 Nederlandse surfers verkleed als Santa Claus tegelijk gaan surfen. Inschrijven kan online maar alleen kijken mag uiteraard ook.

  Tijden
  De ontvangst, aanmelden en omkleden is tussen 13.00 en 14.00 uur bij Hart Beach op het strand van Scheveningen.
  Om 14.00 uur starten we met een gezamenlijke foto, warming-up op het strand met muziek en glühwein of hot choco zodat iedereen lekker warm blijft. Rond 14:30 uur pakken alle kerstmannen tegelijk hun board en gaan we massaal de zee in.

  Hart Beach & Quiksilver

  Praktische informatie

  Temperatuur Het zeewater heeft in december normaliter een temperatuur van rond de 5 graden. Echt warm zal het dus niet zijn en het is daarom verstandig om onder het Santa Claus-pak een lekker warm wetsuit te dragen.

  Kosten - Deelname aan het Hart Beach Quiksilver Surfin’ Santas event is gratis. Wat wel belangrijk is, is dat je moet kunnen surfen en bereid bent een Santa Claus outfit te dragen. De eerste 150 aanmeldingen ontvangen van Hart Beach een gratis een compleet ‘kerstmannen pak’ bij aanmelden op de dag zelf.

  Bereikbaarheid en parkeren - Op de Strandweg kun je gratis parkeren en in de haven betaald vanaf 13.00 uur (maximaal 2 uur). Maar Hart Beach is vooral goed te bereiken met het openbaar vervoer (tram 11, 1 of 9, bus 22 en 23) of per fiets.

  View after movie
  • Sinds 1984

   Al sinds de jaren 80 organiseren wij iedere dag met plezier uitjes, feestjes en events!
  • 365 dagen per jaar feest

   Bij Hart Beach kun je heel het jaar door jouw evenement organiseren. Ook zorgen wij er met onze eigen events voor dat er ieder seizoen leuke dingen te doen zijn op het strand
  • Voor elke leeftijd

   Of het nu om een kinderverjaardag gaat of de 80e verjaardag van oma, wij hebben voor iedere leeftijd een passend arrangement
  • Zakelijk en particulier

   Wij organiseren events voor zowel zakenlui als particulieren. Ieder gezelschap is welkom bij Hart!

  Surfrestaurant

  Bijkomen na het surfen

  Menukaart

  Surfshop

  Shop de nieuwste collectie

  Shop

  Shout out

  Meet our friends

  Join the surfing lifestyle

  Volg ons op social

  Niets meer missen

  Wij houden je op de hoogte

  Wil jij geen enkele aanbieding, event of lancering van een nieuwe collectie meer missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, we'll keep you posted!

  Inschrijven

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.