Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surflessen Scheveningen Hart Beach Surf Les Volwassenen Den Haag

  Surflessen bij Hart Beach Scheveningen

  Al meer dan 40 jaar geven wij iedere dag weer met plezier surflessen aan jonge, oudere, beginnende en intermediate surfers. Dat kan in de vorm van één les, een lessenreeks of zelfs “op surfen” waarbij je structureel, heel het jaar door surflessen krijgt. Star students kwalificeren zich zelfs voor onze talent pool Young Rippers waarbij we in samenwerking met Surf Benelux jonge surfers professioneel begeleiden hun surfskills te ontwikkelen! Naast ons uitgebreide surflessen aanbod voor volwassenen en kids, geven we ook SUP-les en skatelessen voor volwassenen en kinderen op de boulevard en in onze eigen Skate Bowl op het strand.

  Boek een les en ontvang huurtegoed!

  Vanaf nu krijg je bij het boeken van surf - en skatelessen ook huurtegoed. We steunen je graag in je surf avontuur, met dit huurtegoed kan je na je les zelf spullen huren en de stoke voortzetten! Het huurtegoed is te besteden aan surfboards, wetsuits en accessoires in onze surfschool. Let op! kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene hun surfgear huren.

  Een les boeken kan door ons boekingsformulier in te vullen of even onze surfschool op het strand binnen te lopen! Onze surfcrew staat het hele jaar voor je klaar!

  Boek een Les

  Surfles Volwassenen
  v.a € 36,00
  incl. huurtegoed
  Boek een les

  Surfles Kids
  v.a € 20.00
  incl. huurtegoed
  Boek een les

  SUP les
  v.a €42,50
  incl. huurtegoed

  Boek een Les

  Skateles
  v.a € 22,50
  incl. huurtegoed
  Boek een Les

  Young Rippers
  Prijs op aanvraag
  21 lessen
  Meer info

  Little Hart
  € 199,00 per reeks
  10 lessen
  Boek Nu

  Surflessen voor groepen en partijen

  Wil je een vrijgezellenfeestje organiseren, zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of wil je jouw kinderpartijtje vieren bij Hart Beach? Kijk dan op onze eventspagina voor het hele aanbod voor (grotere) groepen!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.