Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surflessen Scheveningen Hart Beach Surf Les Volwassenen Den Haag

  Surflessen bij Hart Beach Scheveningen

  Al meer dan 40 jaar geven wij iedere dag weer met plezier surflessen aan jonge, oudere, beginnende en intermediate surfers. Dat kan in de vorm van één les, een lessenreeks of zelfs “op surfen” waarbij je structureel, heel het jaar door surflessen krijgt. Star students kwalificeren zich zelfs voor onze talent pool Young Rippers waarbij we in samenwerking met Surf Benelux jonge surfers professioneel begeleiden hun surfskills te ontwikkelen! Naast ons uitgebreide surflessen aanbod voor volwassenen en kids, geven we ook SUP-les en skatelessen voor volwassenen en kinderen op de boulevard en in onze eigen Skate Bowl op het strand.

  Een les boeken kan door ons boekingsformulier in te vullen of even onze surfschool op het strand binnen te lopen! Onze surfcrew staat het hele jaar voor je klaar!

  Boek een Les

  Surfles Volwassenen
  v.a €36,00
  Boek een les

  Surfles Kids
  v.a €20,00
  Boek een les

  SUP les
  V.a €42,50
  Book een Les

  Skateles
  V.a €22,50
  Boek een Les

  Young Rippers
  Prijs op aanvraag
  Meer info

  Little Hart
  €199,- (10 lessen)
  Boek nu!

  Surflessen voor groepen en partijen

  Wil je een vrijgezellenfeestje organiseren, zoek je een locatie voor een bedrijfsuitje of wil je jouw kinderpartijtje vieren bij Hart Beach? Kijk dan op onze eventspagina voor het hele aanbod voor (grotere) groepen!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.