Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Les voor ouder & kind

  Little Hart

  Little Hart is het programma van Hart Beach waarbij ouders samen met hun kinderen spelenderwijs kennismaken met surfen, het strand en de zee. Door middel van wekelijkse lessen ontwikkelen kinderen verschillende vaardigheden en wordt de band tussen ouder en kind versterkt.

  Inschrijven!

  Waarom Little Hart?

  Little Hart is de beste voorbereiding op het echte surfen! Als kinderen kunnen zwemmen, mogen ze ook surfen. Voor die tijd zorgt Hart Beach voor een actief en educatief programma dat de band met de ouder, zee en het surfen zal versterken. Na Little Hart zijn jullie ready voor een nieuw surf avontuur bij Hart Beach.

  Interesse?

  Schrijf je in!

  Inschrijven

  Wat is Little Hart

  Meer informatie

  Little Hart is een lessenreeks van Hart Beach waarbij peuters en kleuters van 2 tot en met 5 jaar oud kennismaken met alles wat te maken heeft met surfen, de zee en het strand. Gedurende de lessen komen kinderen samen met een van de ouders naar Hart Beach om plezier te maken en door middel van spel te leren. Doordat je als ouder aan de les meedoet voelt een kind zich op zijn gemak en zal het kind zich extra kunnen ontwikkelen. Een wekelijks actief en leerzaam uitstapje dat de band tussen ouder en kind versterkt.

  Hart Beach heeft in afgelopen Little Hart-seizoenen de kinderen zien opbloeien en ontwikkelen. Spelenderwijs worden vaardigheden ontwikkeld zoals balans, coördinatie, behendigheid en (zelf)vertrouwen waarin elke les nieuwe skills naar voren komen. Daarnaast wordt er veel lol gemaakt met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
  De lessen zijn zo opgebouwd dat er wekelijks terugkerende momenten zijn wat zorgt voor herkenning en een daardoor een gevoel van vertrouwen oproept. Hiervoor maken we onder andere gebruik van muziek. De ervaringen die de kinderen tijdens Little Hart opdoen zullen ook op latere leeftijd van grote waarde zijn.

  Hart Beach Little Hart

  Balans, Coördinatie, Behendigheid & (Zelf)vertrouwen

  Aan de hand van de leeftijd van je kind worden jullie ingedeeld in een les. Voor alle informatie over data & tijden.


  Klik hier!

  KOSTEN
  €199,- per kind
  *Een lessenreeks bestaat uit 10 lessen

  Wil je liever een eigen groepje kids samenstellen met vriendjes & vriendinnetjes op een andere dag? Neem dan contact op met de surfschool.

  Tot op het strand!

  Data & tijden

  • Sinds 1984

   Al sinds de jaren 80 organiseren wij iedere dag met plezier uitjes, feestjes en events!
  • 365 dagen per jaar feest

   Bij Hart Beach kun je heel het jaar door jouw evenement organiseren. Ook zorgen wij er met onze eigen events voor dat er ieder seizoen leuke dingen te doen zijn op het strand
  • Voor elke leeftijd

   Of het nu om een kinderverjaardag gaat of de 80e verjaardag van oma, wij hebben voor iedere leeftijd een passend arrangement
  • Zakelijk en particulier

   Wij organiseren events voor zowel zakenlui als particulieren. Ieder gezelschap is welkom bij Hart!

  Surfrestaurant

  Bijkomen na het surfen

  Menukaart

  Surfshop

  Shop de nieuwste collectie

  Shop

  Shout-out

  Meet our friends

  Join the surfing lifestyle

  Volg ons op social

  Niets meer missen

  Wij houden je op de hoogte

  Wil jij geen enkele aanbieding, event of lancering van een nieuwe collectie meer missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, we'll keep you posted!

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €10,- korting op je bestelling in onze webshop!

  Inschrijven

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.