Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Ouder en kind

  Little Hart

  Little Hart is een programma van Hart Beach waarbij je samen met je kind spelenderwijs meer leert over surfen, het strand en de zee. Tijdens een 8 weekse lessenreeks, ontwikkelt je kind verschillende vaardigheden en wordt de band tussen ouder en kind versterkt.


  Inschrijven!

  Waarom Little Hart?

  Kinderen mogen pas vanaf 6 jaar surfen (vanaf A-diploma). Hart Beach biedt de mogelijkheid voor kinderen die nog niet mogen surfen maar wel graag buiten op het strand zijn, om ook actief en educatief bezig te zijn. Een betere voorbereiding op het echte surfen ‘later als ze groot zijn’ bestaat er niet!

  Data & tijden

  Meedoen?

  Schrijf je in!

  Inschrijven

  Wat is Little Hart

  Meer informatie

  Little Hart is een nieuw programma van Hart Beach waarbij jongens en meisjes van 2 tot en met 5 jaar oud kennismaken met alles wat te maken heeft met surfen, de zee en het strand. Gedurende een 8-weekse lessen reeks komen kinderen samen met hun vader of moeder naar Hart Beach om plezier te maken en door middel van spel te leren. Doordat je als ouder aan de les meedoet voelt een kind zich op zijn gemak en beleven jullie samen veel plezier terwijl jullie werken aan een hechte ouder/kind band.

  Little Hart is een programma voor jonge kinderen bij wie het vertrouwen iedere les sterker wordt door spelenderwijs te werken aan verschillende vaardigheden. Daarnaast wordt er veel plezier gemaakt met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.

  De lessen zijn zo opgebouwd dat er wekelijks terugkerende momenten zijn wat zorgt voor herkenning en een daarbij horend gevoel van vertrouwen oproept. Hiervoor maken we onder andere gebruik van muziek. De ervaringen die de kinderen tijdens Little Hart opdoen zullen ook op latere leeftijd van grote waarde zijn.

  Hart Beach Little Hart

  Balans, Coördinatie, Behendigheid & (Zelf)vertrouwen

  Aan de hand van de leeftijd van je kind worden jullie ingedeeld op een les.
  We laten je voor de eerste les weten op welk tijdstip jullie zijn ingedeeld. 

  Ons doel is om de lessen op zaterdag zoals hieronder in te delen: 

  A: 9:00 - 09:45 - leeftijd kids: 2/3 jaar
  B: 10:00 - 10:45 - leeftijd kids: 2/3 jaar
  C: 11:00 - 11:45 - leeftijd kids: 4/5 jaar 

  We starten 11 september met een 8-delige lessenreeks. Mocht dit niet lukken in verband met de restricties vanuit de overheid, zullen we het verplaatsen en/of verkorten. 

  De kosten van de 8-delige lessenreeks bedragen €120,- per kind.

  23 oktober is er geen les
  Indien nodig (groepsannulering) is er op 13 november een inhaalles

  Wil je liever een eigen groepje kids samenstellen met vriendjes/ vriendinnetjes op een andere dag?Neem contact op met de surfschool.

  Tot op het strand!

  Data & tijden
  • Sinds 1984

   Al sinds de jaren 80 organiseren wij iedere dag met plezier uitjes, feestjes en events!
  • 365 dagen per jaar feest

   Bij Hart Beach kun je heel het jaar door jouw evenement organiseren. Ook zorgen wij er met onze eigen events voor dat er ieder seizoen leuke dingen te doen zijn op het strand
  • Voor elke leeftijd

   Of het nu om een kinderverjaardag gaat of de 80e verjaardag van oma, wij hebben voor iedere leeftijd een passend arrangement
  • Zakelijk en particulier

   Wij organiseren events voor zowel zakenlui als particulieren. Ieder gezelschap is welkom bij Hart!

  Surfrestaurant

  Bijkomen na het surfen

  Menukaart

  Surfshop

  Shop de nieuwste collectie

  Shop

  Shout out

  Meet our friends

  Join the surfing lifestyle

  Volg ons op social

  Niets meer missen

  Wij houden je op de hoogte

  Wil jij geen enkele aanbieding, event of lancering van een nieuwe collectie meer missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, we'll keep you posted!

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €10,- korting op je bestelling in onze webshop!

  Inschrijven

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.