Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Ouder en kind

  Little Hart

  Little Hart is een programma van Hart Beach waarbij je samen met je kind spelenderwijs meer leert over surfen, het strand en de zee. Tijdens een wekelijkse lessenreeks, ontwikkelt je kind verschillende vaardigheden en wordt de band tussen ouder en kind versterkt.


  Helaas is de huidige lessenreeks volgeboekt. Gedurende de zomer zullen er proeflessen plaatsvinden. De volgende lessenreeks gaat na de zomervakantie weer van start!


  Contact!

  Waarom Little Hart?

  Little Hart is de beste voorbereiding op het echte surfen! Als kinderen kunnen zwemmen, mogen ze ook surfen. Voor die tijd zorgt Hart Beach voor een actief en educatief programma dat de band met de ouder, zee en het surfen zal versterken. Na Little Hart zijn jullie ready voor een nieuw surf avontuur bij Hart Beach.

  Check de Video

  Meedoen?

  Schrijf je in!

  Inschrijven

  Wat is Little Hart

  Meer informatie

  Little Hart is een programma van Hart Beach waarbij jongens en meisjes van 2 tot en met 5 jaar oud kennismaken met alles wat te maken heeft met surfen, de zee en het strand. Gedurende de lessenreeks komen kinderen samen met een van de ouders naar Hart Beach om plezier te maken en door middel van spel te leren. Doordat je als ouder aan de les meedoet voelt een kind zich op zijn gemak en zal het kind zich extra kunnen ontwikkelen. Het is het actief en leerzaam uitstapje dat de band tussen ouder en kind versterkt.

  Hart Beach heeft in afgelopen Little Hart-seizoenen de kinderen zien opbloeien en ontwikkelen. Spelenderwijs worden vaardigheden ontwikkeld zoals balans, coördinatie, behendigheid en (zelf)vertrouwen waarin elke les nieuwe skills naar voren komen. Daarnaast wordt er veel lol gemaakt met nieuwe vriendjes en vriendinnetjes.
  De lessen zijn zo opgebouwd dat er wekelijks terugkerende momenten zijn wat zorgt voor herkenning en een daarbij horend gevoel van vertrouwen oproept. Hiervoor maken we onder andere gebruik van muziek. De ervaringen die de kinderen tijdens Little Hart opdoen zullen ook op latere leeftijd van grote waarde zijn.

  Helaas is de huidige lessenreeks volgeboekt. De volgende lessenreeks zal na de zomervakantie plaatsvinden! Meedoen met een proefles in de zomervakantie? Stuur ons een mailtje!

  E-mail

  Hart Beach Little Hart

  Balans, Coördinatie, Behendigheid & (Zelf)vertrouwen

  Aan de hand van de leeftijd van je kind worden jullie ingedeeld in een les.
  Wij laten je op voorhand weten wanneer en hoe laat jullie reeks start.

  Ons doel is om de lessen op zaterdag zoals hieronder in te delen: 

  A: 9:00 - 09:45 - leeftijd kids: 2/3 jaar
  B: 10:00 - 10:45 - leeftijd kids: 3/4 jaar
  C: 11:00 - 11:45 - leeftijd kids: 4/5 jaar 

  START: 16 april 2022 / 10-delige lessenreeks - indien nodig (groepsannulering) is 9 juli een inhaalles.
  KOSTEN: €150,- per kind

  Wil je liever een eigen groepje kids samenstellen met vriendjes/ vriendinnetjes op een andere dag?Neem contact op met de surfschool.

  Helaas is de huidige lessenreeks volgeboekt. De volgende lessenreeks zal na de zomervakantie plaatsvinden!

  Tot op het strand!

  Data & tijden
  • Sinds 1984

   Al sinds de jaren 80 organiseren wij iedere dag met plezier uitjes, feestjes en events!
  • 365 dagen per jaar feest

   Bij Hart Beach kun je heel het jaar door jouw evenement organiseren. Ook zorgen wij er met onze eigen events voor dat er ieder seizoen leuke dingen te doen zijn op het strand
  • Voor elke leeftijd

   Of het nu om een kinderverjaardag gaat of de 80e verjaardag van oma, wij hebben voor iedere leeftijd een passend arrangement
  • Zakelijk en particulier

   Wij organiseren events voor zowel zakenlui als particulieren. Ieder gezelschap is welkom bij Hart!

  Surfrestaurant

  Bijkomen na het surfen

  Menukaart

  Surfshop

  Shop de nieuwste collectie

  Shop

  Shout out

  Meet our friends

  Join the surfing lifestyle

  Volg ons op social

  Niets meer missen

  Wij houden je op de hoogte

  Wil jij geen enkele aanbieding, event of lancering van een nieuwe collectie meer missen? Schrijf je in voor de nieuwsbrief, we'll keep you posted!

  Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang direct €10,- korting op je bestelling in onze webshop!

  Inschrijven

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.