Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Skateles voor kinderen en volwassenen in Scheveningen en Den Haag

  Skatelessons in Scheveningen

  Surfskate | Longboartd | Tricks


  Met onze eigen skate bowl in de achtertuin en 2 kilometer superglad asfalt voor de deur zijn de mogelijkheden eindeloos! Kies voor een surfskate les om je surf techniek te verbeteren of cruise over de boulevard met de wind in je haren en het zonnetje op je gezicht. We bieden verschillende soorten skate lessen aan voor ieder niveau.
  Heerlijk, wij hebben ruim 2 kilometer superglad asfalt voor de deur! Dat is ideaal om te cruisen op je longboard met de wind in je haren en het zonnetje op je gezicht. Tijdens een skate longboard les leer je de technieken van het skateboarden met een longboard; de langere versie van een gewoon skateboard! Naast een stukje theorie zullen onze instructeurs je zoveel mogelijk bijbrengen over diverse skate-technieken. Voortaan staat je fiets voor de deur en ga je overal met je longboard naar toe!

  Boek Skate Les


  Ook mogelijk om te boeken met de Ooievaarspas.

  Surfskate straat:

  Dichterbij surfen op een skateboard kom je niet. Deze skateboards met losse trucks geven je het gevoel alsof je surft op straat. Tijdens een surf skate les leer je de techniek van het maken van bochtjes, zoals dat bij surfen wordt gedaan. Dankzij deze techniek geeft je het skateboard snelheid. Als beginner start je met de basis. Onze ervaren skate instructeur neemt je mee de boulevard op en zal je zowel de theorie als praktijk bijbrengen.
  Voor onze surf skate lessen maken we gebruik van Smoothstar en Yow skateboards. Je mag natuurlijk ook je eigen board meenemen!

  Surfskate in de bowl:

  Heb je al ervaring met surfskaten en ben je klaar voor een volgende stap? Boek dan een Surfskate les in de bowl. In kleine groepjes ga je onze eigen bowl in en leer je alles over het houden van je lijn, pompen op het juiste moment, bochtjes maken, snelheid genereren enz. De instructeur past de les aan op jouw niveau, je kan bijvoorbeeld oefenen met indroppen, of voorzichtig je eerste pompbewegingen op een schuine wand maken.

  Longboard straat:

  Je leert de technieken van het skateboarden met een longboard; de lange versie van een gewoon skateboard! Naast een stukje theorie zullen onze instructeurs je zoveel mogelijk bijbrengen over diverse skate-technieken. Voortaan blijft je fiets voor de deur staan en ga je overal met je longboard naar toe!

  Skate longboarden is behalve heel leuk, ook nog eens een goede training voor bijvoorbeeld surfen of snowboarden. Het lesgeven gebeurt op de Scheveningse boulevard. De invulling van de les gaat altijd naar het niveau van de deelnemers.
  Onze surfschool bezit een hoop goede longboards waarop je jouw balans makkelijker behoudt dan op een normaal skateboard.

  Tricks:

  Ollie, kickflip, 360, grind, noseslide enz. Kan je al skaten en wil je sicke tricks leren of verbeteren? Dan is deze les voor jou. Onze ervaren skate instructeur daagt je uit om nieuwe dingen te proberen en je techniek te verbeteren.

  *Voor alle lessen en niveaus is er bescherming om het risico van blessures te verkleinen. Uiteraard zorgen onze instructeurs ervoor dat alles zo veilig en goed mogelijk verloopt.*

  Zo ziet een skate les eruit

  Al onze skate lessen duren 1 uur* en zijn inclusief materiaal (skateboards en bescherming). Tijdens de les krijg je uitleg, worden jouw bewegingen geanalyseerd en krijg je positieve en opbouwende feedback, zodat je meteen verbetering zal merken. Dit leer je tijdens de les:
  • Veiligheid
  • Regels en bewegingstechnieken
  • Je board onder controle houden
  • Op het asfalt cruisen
  • Pomptechniek
  • Tricks
  * muv kids feestjes, deze duren 1,5 uur

  We willen de skate lessen altijd door laten gaan. Regen? Geen probleem, we bieden een passende alternatieve activiteit aan!

  SKATE LES v.a €15,00

  Boek nu

  KIDS SKATE FEESTJE v.a €18,50
  Boek nu


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.