Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.


  Skate-longboard Les


  Heerlijk, wij hebben ruim 2 kilometer superglad asfalt voor de deur! Dat is ideaal om te cruisen op je longboard met de wind in je haren en het zonnetje op je gezicht. Tijdens een skate longboard les leer je de technieken van het skateboarden met een longboard; de langere versie van een gewoon skateboard! Naast een stukje theorie zullen onze instructeurs je zoveel mogelijk bijbrengen over diverse skate-technieken. Voortaan staat je fiets voor de deur en ga je overal met je longboard naar toe!

  Boek Skate Les


  Ook mogelijk om te boeken met de Ooievaarspas.

  Skateboard les, maar dan op een longboard!

  Skate longboarden is behalve heel leuk, ook nog eens een goede training voor bijvoorbeeld surfen of snowboarden. Het lesgeven gebeurt op de Scheveningse boulevard of in het surfpark in de buurt. De invulling van de les gaat altijd naar het niveau van de huidige deelnemers. Onze surfschool bezit een hoop goede longboards waarop je jouw balans makkelijker behoudt dan op een normaal skateboard. Ook is er bescherming aanwezig zodat, indien dat voorkomt, je je niet flink bezeerd tijdens een val. Uiteraard zorgen onze instructeurs ervoor dat alles zo veilig en goed mogelijk verloopt.

  Wat leer je tijdens een les
  • Veiligheid
  • Regels en bewegingstechnieken
  • Je longboard onder controle houden
  • Op het asfalt cruisen
  * Alle lessen zijn inclusief materiaal (board & bescherming)  SKATE LES v.a €15,00

  Boek nu

  KIDS SKATE FEESTJE v.a €17,50
  Boek nu


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.