Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  SUP les in Scheveningen en Den Haag


  SUP lessen


  Na een flinke hype, is het suppen inmiddels een blijvertje. Deze sport is ideaal om het water op relaxte manier te ervaren en geven je ook nog eens abs van staal. In plaats van dat je ligt op een plank, sta je op een groot “surfboard” terwijl je jezelf door middel van een grote peddel door het water beweegt. Een SUP Les duurt bij ons ruim 1,5 uur en kan volledig naar jouw wens ingepland worden. Belangrijk is wel dat er niet te hoge golven staan, want alleen dan kun je de basisprincipes goed leren.

  Boek een SUP-Les

  Boek een les en ontvang huurtegoed!

  Vanaf nu krijg je bij het boeken van surf - en skatelessen ook huurtegoed. We steunen je graag in je surf avontuur, met dit huurtegoed kan je na je les zelf spullen huren en de stoke voortzetten! Het huurtegoed is te besteden aan surfboards, wetsuits en accessoires in onze surfschool. Let op! kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene hun surfgear huren.


  Ook mogelijk om te boeken met de Ooievaarspas.


  SUP-Les bij Hart 

  (16 jaar en ouder)

  Tijdens een SUP-les leren we je de basisprincipes, de veiligheidsregels en bewegingstechnieken van het suppen. De les bestaat uit een theoriegedeelte van +/- 15 minuten, waarna je onder begeleiding van onze gecertificeerde instructeurs het water in gaat om daadwerkelijk te gaan suppen! Afhankelijk van je niveau en interesse leer je op glad water te suppen, of je balans te houden tijdens een SUP&YOGA les. Ben je op zoek naar meer actie? Ga dan een stap verder door op een SUP-board golven te pakken of leer hoe je een board kan sturen met je peddel.

  Leerdoelen

  • Veiligheid, regels en bewegingstechnieken
  • Je SUP onder controle houden op het water
  • Afhankelijk van je niveau leer je verschillende extra technieken en skills op een SUP-board
  * Alle lessen zijn inclusief materiaal (SUP board & wetsuit)


  SUP-Les € 42,50
  incl. € 15,00 huurtegoed
  Boek Nu

  Privé SUP-Les € 90,00
  incl. € 15,00 huurtegoed
  Boek Nu


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.