Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Surf Lessen voor Kinderen Scheveningen en Den Haag

  Kids surflessen Scheveningen  Voor alle grommets, kleine surfers (in spe), hebben we een tof lesaanbod om de surfsport helemaal onder de knie te krijgen. De kinderen worden tijdens de surflessen getraind en leren elke surfles weer nieuwe technieken. Per surfles wordt er gekeken naar het niveau van de kids en hier spelen onze instructeurs op in. Er wordt veel aandacht besteed aan de veiligheid en ze worden voorbereid om later zelfstandig op een veilige manier alleen de zee in te gaan om te surfen. 

  Ben je tussen de 6-16 jaar kan je zowel semi privé als groepslessen boeken.

  Boek een les


  Ook mogelijk om te boeken met de Ooievaarspas.

  Hoe ziet een les er uit?

  De surflessen duren ruim 90 minuten en kunnen in overleg met jou worden ingepland volgens bovenstaande dagen en tijden. Ook in de winter gaan we gewoon lekker door. Alle lessen zijn inclusief wetsuits en in de winter krijg je (hand)schoentjes en caps! De surflessen worden gegeven in kleine groepjes van +/-6 personen. Hierdoor is er genoeg persoonlijke aandacht voor alle kids. Dit leer je:
  • Veiligheid, regels en bewegingstechnieken
  • Hoe houd je een surfboard onder controle in de golven
  • Golven pakken en opstaan
  • Bewegingstechnieken van het surfen
  * Alle lessen zijn inclusief materiaal (board & wetsuit)
  ** Let op; zwemdiploma is verplicht!

  De lessen gaan altijd door. Geen golven? Geen probleem! We moeten het doen met wat de zee ons brengt, op flat days gaan we oefenen met peddelen en doen we spelletjes met surfboards in het water, waarbij stabiliteit, coördinatie en balans centraal staan.

  1 SURFLES €20,-
  Boek nu

  5 SURFLESSEN € 92,50
  Ga op surfen!
  Boek nu

  10 SURFLESSEN € 175,-
  Ga op surfen!
  Boek nu

  KINDERFEESTJE SURF v.a €18,50
  Boek nu

  FAMILY SURF v.a €110,-
  Boek nu

  PRIVÉLES v.a € 80,00 
  Boek nu

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.