Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.  Surf les voor volwassenen

  Hart Beach Surfschool ligt pal voor dé surfspot van de Benelux: heel het jaar door kun je voor onze school goed surfen op de golven van de Noordzee! Wil jij leren hoe je de golven werken, hoe je deze kan beheersen en natuurlijk die golf pakt? Onze surfcrew bestaat uit betrokken instructeurs die 365 dagen per jaar met jou het water in gaan. Leren surfen kan iedereen, dus ook jij!

  Boek een les


  Ook mogelijk om te boeken met de Ooievaarspas.

  Zo ziet een surf les eruit

  Onze surflessen duren ruim 2 uur incl. theorie en praktijk. De lessen kunnen in overleg met jou op verschillende dagen en tijden plaatsvinden. Ook in de winter gaan we gewoon lekker door. Alle lessen zijn inclusief wetsuits en eventuele (hand)schoentjes en caps!

  Tijdens de surflessen worden alle aspecten van het surfen behandeld. Per surfles wordt er gekeken naar het niveau van de deelnemers waar onze gecertificeerde instructeurs op in spelen. De surflessen worden gegeven in kleine groepjes van +/-6 personen. Hierdoor is er genoeg persoonlijke aandacht voor alle deelnemers. Concreet leer je het volgende:
  • Veiligheid, regels en bewegingstechnieken
  • Hoe houd je een surfboard onder controle in de golven
  • Golven pakken en opstaan
  • Timing om uit te peddelen & door de branding komen
  • Golven lezen en de timing van je take off
  • Down the line surfen
  * Alle lessen zijn inclusief materiaal (board & wetsuit)

  Wilt u meer weten over de maatregelen die wij bij Hart Beach nemen omtrent het Corona virus? Klik dan op onderstaande knop.

  Corona informatie  1 SURFLES €37,50
  Boek nu

  3 SURFLESSEN €95,-
  Boek nu


  5 SURFLESSEN €150,-
  Boek nu

  PRIVÉ SURFLES €75,-
  Boek nu

  SEMI-PRIVÉ SURFLES €110,- 2p
  Boek nu  FAMILY SURF v.a €105,-
  Boek nu

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.