Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Op Surfles in Scheveningen

  Op Surfen met Young Rippers

  Kan je al goed surfen, maar wil je een hoog niveau bereiken en elke week lekker trainen? Dan is op surfen bij de Young Rippers iets voor jou! 

  De trainingen van Young Rippers gaan ALTIJD door. Prioriteit is om zo veel mogelijk trainingen in het water te geven.
  Geen golven? Dan gaan de surfers diverse andere activiteiten doen om techniek te verbeteren op het droge. Denk aan skateboarden in onze eigen bowl, peddeltraining, yoga, rek en strek oefeningen, kracht oefeningen etc. Het lesprogramma is afhankelijk van de condities. 
  Wanneer je vragen hebt over de aandachtspunten van je kind of focuspunten van de groep, spreek dan na afloop van de training gerust de trainer aan of vraag bij aanvang aan de trainer of je bij een teambespreking mag luisteren.

  Voor tarieven, inschrijven en meer info, klik op onderstaande knop en laat jouw gegevens achter.

  Contact

  Young Rippers niveau

  Young Rippers is speciaal voor kids die al vaker gesurft hebben, op een hoger niveau wensen te surfen, elke week lekker willen trainen en plezier willen hebben. Het programma is ontwikkeld voor jongeren tussen 8 t/m 18 jaar en is ingedeeld in drie niveaus: A - Advanced, B - Intermediate en C - Beginner. Het meebrengen van eigen materiaal is geen must. De kids mogen gebruikmaken van alle softtops en basic verhuur boards van Hart Beach.

  Om mee te kunnen doen aan Young Rippers vragen wij het volgende niveau:
  • De surfer moet zelf kunnen staan
  • De surfer durft zelf uit te peddelen door de branding
  • De surfer kan down the line surfen  Young Rippers specials

  Wij zijn super trots op iedereen van het Young Rippers team. Daarom krijg je als teamlid een aantal lekkere specials van ons. What's in it for you? Dit krijg je als Young Ripper allemaal als extra:
  • Young Rippers trainingspak
  • 10% korting op materiaalhuur buiten trainingen (niet in combinatie met tegoed credits)
  • 5% korting op alle surfboards. (Gratis testen vraag in de shop!)
  • 10% korting op kleding en accessoires (inclusief neopreen bij Hart Beach surfshop).
  • 25% korting op uitsluitend Roxy/Quiksilver wetsuits. Als ze in de winkel hangen en/of op voorraad na te bestellen zijn.
  *Niet geldig in combinatie met andere kortingsacties

  Lestijden

  Onze instructeurs bepalen met ons in welke groep je zoon/dochter terecht komt. Bij het indelen van de groepen wordt er gekeken naar niveau en persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast proberen wij rekening te houden met leeftijd. Om er voor te zorgen dat iedere cursist genoeg aandacht krijgt, streven wij ernaar om één trainer per maximaal 6 cursisten in te zetten. Het kan voorkomen dat er extra cursisten mee doen met de groep, wanneer er een proefles is of wanneer dit leeftijdsgebonden met de groep beter uitkomt. De lestijden zijn als volgt:


  Voor tarieven, inschrijven en meer info, klik op onderstaande knop en laat jouw gegevens achter.  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.