Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  De leukste surfcamps van Nederland!


  Dit wordt vakantie om nooit te vergeten! Geef jouw kids de tijd van hun leven tijdens een Hart Beach Quiksilver Surfcamp waarbij ze op een leuke, veilige manier kennismaken met de surfing lifestyle. Hart Beach Surfschool organiseert tijdens schoolvakanties 3- en 5-daagse surfcamps waarbij kinderen nieuwe avonturen op het strand en in de zee beleven, zich ‘surfer’ voelen en veel nieuwe vrienden maken. Deelnemers worden verdeeld in Grommets van 6 – 12 jaar en Young Guns van 12 – 16 jaar waarbij iedere groep in zijn eigen tempo kennis maakt met de beginselen van surfen, longboarden en suppen. Al meer dan 25 jaar beleven wij met zowel nieuwe als bekende kids de tofste avonturen in de schoolvakantie! Come join us! Check de data van de surfcamps onderaan de pagina en schrijf je snel in!


  NIEUW IN DE HERFSTVAKANTIE 2019:


  FAMILY SURF CAMPS!

  Programma:

  Vrijdag - Zondag

  Vrijdag:
  16.30-18 uur surfles, avond vrij, overnachten 

  Zaterdag:
  8-10 uur ontbijt bij Hart Beach, 11-12.30 uur surfles, lunch bij Hart Beach, avond vrij, overnachten

  Zondag:
  8-10 uur uitchecken & ontbijt bij Hart Beach, 11-12.30 uur surfles, lunch bij Hart Beach

  Maandag - Woensdag

  Maandag
  16.30-18 uur surfles, avond vrij, overnachten 

  Dinsdag
  8-10 uur ontbijt bij Hart Beach, 11-12.30 uur surfles, lunch bij Hart Beach, overnachten

  Woensdag
  8-10 uur uitchecken & ontbijt bij Hart Beach, 11-12.30 uur surfles, lunch bij Hart Beach

  Er zijn maar een aantal plekken beschikbaar dus schrijf je snel hier in!  Surf en Stay: Meet Jorplace  Heb je zin in een mini surf vakantie in eigen land of heb je lekker in het water gelegen en kan je geen genoeg van het surfen en de vibe in Scheveningen krijgen?  Dan is surf & stay misschien iets voor jou. 3 of 5 dagen surfen bij Hart Beach Quiksilver Surfschool en 10 minuten verderop slapen bij Jorplace Beach Hostel!

  Jorplace is het enige hostel in Scheveningen en wat voor één! Het moment dat je binnenstapt snap je waarom iedereen zich hier zo thuis voelt! De relaxte bar, lounge, tuin met open haard en de leuke mensen zorgen ervoor dat je stiekem nooit meer weg wilt! Of je nu op zoek bent naar een goedkope overnachting, groepsaccommodatie of naar een privé kamer; bij Jorplace is het allemaal mogelijk! De leukste plekken van Scheveningen, het strand en supermarkten liggen om de hoek. Geen zin om te lopen? Huur een fiets of longboard!

  Tarieven Stay

  Hoogseizoen
  ma t/m vr €30 all in ( ontbijt en toeristenbelasting)
  weekend € 35 all in (ontbijt en toeristenbelasting)

  Laagseizoen
  ma t/m vr €25 all in ( ontbijt en toeristenbelasting)
  weekend €30 all in (ontbijt en toeristenbelasting)


  Vraag bij het boeken van je surfcamp om de kortingscode en surf naar Jorplace.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.