Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Bodyboard huren

  Ook voor iedereen die niet wil surfen of suppen hebben we gear waarmee je toch de zee in kan. Wij hebben een ruime aanbod bodyboards te huur waarmee je in de branding kunt sliden of in de golven kan spelen. Een lekker wetsuitje erbij houdt je warm in de koudere maanden! Na je surfsessie kan je douchen en omkleden in onze kleedruimte. Deze zijn natuurlijk gratis te gebruiken, ook als je gaat bodyboarden!

  Boek een les en ontvang huurtegoed!

  Vanaf nu krijg je bij het boeken van surf - en skate lessen ook huurtegoed. We steunen je graag in je surf avontuur, met dit huurtegoed kan je na je les zelf spullen huren en de stoke voortzetten! Het huurtegoed is te besteden aan surfboards, wetsuits en accessoires in onze surfschool. Let op! kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene hun surfgear huren.

  Boek een les

  Prijzen

  Je betaalt bij ons altijd achteraf, daardoor weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Dit gaat altijd met een vast starttarief waarna er per kwartier/uur een toeslag bij komt. Vraag even aan onze surfcrew welk board het beste bij jouw niveau past. Desgewenst krijg je ook bescherming mee! 

  Verhuur

  Lol in de branding of in de golven! Dit zijn de prijzen voor het huren van een sbodyboard!


   1 uur

  Extra 15 min 

  Bodyboard  € 7,-  € 1,25

  Voor verhuur kun je altijd de surfschool in lopen, onze surfcrew staat altijd voor je klaar om je aan onze gear te helpen!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.