Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Bodyboard huren

  Ook voor iedereen die niet wil surfen of suppen hebben we gear waarmee je toch de zee in kan. Wij hebben een aantal bodyboards en skimboards te huur waarmee je in de branding kunt sliden of in de golven kan spelen. Een lekker wetsuitje erbij houdt je warm in de koudere maanden! Na je surfsessie kan je douchen en omkleden in onze kleedruimte. Deze zijn natuurlijk gratis te gebruiken, ook als je gaat skim- of bodyboarden!

  Prijzen

  Je betaalt bij ons altijd achteraf, daardoor weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Dit gaat altijd met een vast starttarief waarna er per kwartier/uur een toeslag bij komt. Vraag even aan onze surfcrew welk board het beste bij jouw niveau past. Desgewenst krijg je ook bescherming mee! 

  Verhuur

  Lol in de branding of in de golven! Dit zijn de prijzen voor het huren van een skim- of bodyboard!


   1 uur

  Extra 15 min 

  Bodyboard  € 7,-  € 1,25
  Skimboard   € 7,-  € 1,25

  Voor verhuur kun je altijd de surfschool in lopen, onze surfcrew staat altijd voor je klaar om je aan onze gear te helpen!


  Surf 'ns anders!

  Een bodyboard is het kleine broertje van het stoere surfboard: een kortere versie waarmee je liggend kleine golven pakt. Een ideale manier om meer gevoel met de zee te krijgen en op een rustige manier het surfen op de zee kunt ervaren. Onze bodyboards zijn gemaakt van zacht, stevig materiaal en zijn geschikt voor alle leeftijden

  Of kies een skimboard

  Niet volledig de zee in, maar wel surfen… Skimboarden is hiervoor de perfecte middenweg! Met een skimboard surf je op het kleine laagje water dat de zee steeds in de branding laat stromen. Je gooit je board over het laagje, waardoor hij voor je uit schuift. Je rent er achteraan en springt op het juiste moment met twee voeten op het board waardoor je lekker mee surft…

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.