Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  skateboard verhuur scheveningen den haag

  Skateboard verhuur 

  Wil je een middag cruisen met een longboard over de boulevard of sjeezen door onze skate bowl, kies dan een van onze performance (surf) skateshort- of longboards. Voor skateboard verhuur kun je van 8:30 tot zonsondergang terecht in onze surfschool. Er staat altijd een medewerker die je graag uitlegt wat er te huur is en hoe alles in zijn werk gaat.

  Nog nooit eerder op een skateboard gestaan? Boek eerst een lesje zodat je zeker weet dat je veilig op weg gaat! 

  Boek een les en ontvang huurtegoed!

  Vanaf nu krijg je bij het boeken van surf - en skate lessen ook huurtegoed. We steunen je graag in je surf avontuur, met dit huurtegoed kan je na je les zelf spullen huren en de stoke voortzetten! Het huurtegoed is te besteden aan surfboards, wetsuits en accessoires in onze surfschool. Let op! kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene hun surfgear huren.

  Boek een les

  Prijzen

  Je betaalt bij ons altijd achteraf, daardoor weet je zeker dat je niet te veel betaalt. Dit gaat altijd met een vast starttarief waarna er per kwartier/uur een toeslag bij komt. Vraag altijd even aan onze surfcrew welk board het beste bij jouw niveau past. Desgewenst krijg je ook bescherming mee! 

  Verhuur

  Rip, dip, slide en cruise… Dat wordt heerlijk vertoeven op de boulevard van Scheveningen. 


   1e uur

   15 min extra

  Skateboard  €7,-  €1,25

  Voor verhuur kun je altijd de surfschool in lopen, onze surfcrew staat altijd voor je klaar om je aan gear te helpen!


  Meet Quiksilver

  Wij zijn trotse partner van Quiksilver, ROXY & DC, daardoor hebben we een mooie collectie skate- longboards van Quiksilver in onze surfschool staan. Het surfmerk heeft een speciale skate tak onder de naam DC en weet als geen ander wat goed skate materiaal is en wat er nodig is om jouw techniek het beste te trainen. Afhankelijk van je niveau, kun je kiezen voor een board met groot “drop through” deck of één met een zogenoemde “kicktail”. Hoe groter het deck van het board, des te stabieler je staat. Met een kicktail kun je daarentegen makkelijker sturen en wat leuke trucjes uitvoeren.

  Surfskate (oa Smoothstar, YOW en Slide)

  Wil je je surftechniek trainen of ben je al een wat meer ervaren boarder, dan hebben we lekkere Smoothstar, YOW, Slide boardjes in de verhuur. Dit zijn kortere “kicktail” boardjes en zijn niet alleen ideaal voor intermediate of advanced boarders, ook beginners kunnen overweg met een Smoothstar. Een aantal van deze boards hebben zogenoemde “losse trucks” waarbij het mechanisme van de wielen flexibel is en je het skateboard als een echt surfboard kunt gebruiken.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.