Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.


  SUP Verhuur 

  Een hippe watersport die nog niet zo heel lang geleden een heuse opmars maakte: Stand Up Paddle boarding (ook wel SUP of suppen)! Heerlijk relaxed het water in op dagen dat de golven niet te hoog zijn. In plaats van liggend, ga je staand op een grote “surfplank” het water door met een peddel in je hand om je voort te bewegen. Wil je zelf een keer met een SUP board het water in, dan krijg je altijd goed materiaal mee!

  16 jaar en ouder

  Boek een les en ontvang huurtegoed!

  Vanaf nu krijg je bij het boeken van surf - en skate lessen ook huurtegoed. We steunen je graag in je surf avontuur, met dit huurtegoed kan je na je les zelf spullen huren en de stoke voortzetten! Het huurtegoed is te besteden aan surfboards, wetsuits en accessoires in onze surfschool. Let op! kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene hun surfgear huren.

  Boek een les

  Prijzen

  Bij Hart werken we met vaste starttarieven waarna er per kwartier of uur een extra fee bij komt. Betalen kan nadat je hebt gesupt en alle spullen weer inlevert. Zo betaal je dus nooit te veel vooraf, maar precies voor de tijd dat je de spullen gebruikt.

  Verhuur

  Stalen buikspieren! Lekker suppen op de Noordzee? We’ll hook you up with gear:
   1e uur       

   15 min extra

   SUP             € 10,00  € 1,25
   Wetsuit  € 5,50  € 0,75

  Voor verhuur kun je altijd de surfschool in lopen, onze surfcrew staat altijd voor je klaar om je aan gear te helpen!


  Suppen

  Ga je met een SUP het water op, dan krijg je een ROXY of Quiksilver inflatable SUP mee of een grote BIC SUP hard top. Onderdeel van ons partnerschap met ROXY en Quiksilver, is onze grote collectie SUP boards van deze merken. Het zijn mooie zachte boards, die we met een speciale pomp opblazen en daardoor dus een enorm goed drijfvermogen hebben. Op de bovenkant zit een grote “pad” waardoor je goed grip houd met je voeten en er niet op uit glijdt. Aan de voorkant zit een klein netje waar je eventueel van spullen onder klemmen. Een SUP board is geschikt voor één persoon.


  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.