Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.


  Surfboard huren

  Onze surfschool staat vol gear dat beschikbaar is voor verhuur. Wil jij een surfboard huren? Dan ben je bij Hart Beach aan het juiste adres. Zo hebben we een gehele nieuwe lijn performance short- & longboards en veilige sterke soft tops. Je hebt altijd zelf de keuze welke maat surfboard je huurt. Bovendien hebben we meer dan 250 boards om uit te kiezen, dus je grijpt nooit mis! We zijn dagelijks geopend van 8:30 tot zonsondergang in de zomer en van 09:30 tot zonsondergang in de winter. Als de golven goed staan zelfs om 7:30 al! Check de openingstijden altijd even bij onze surfcrew.

  Boek een les en ontvang huurtegoed!

  Vanaf nu krijg je bij het boeken van surf - en skatelessen ook huurtegoed. We steunen je graag in je surf avontuur, met dit huurtegoed kan je na je les zelf spullen huren en de stoke voortzetten! Het huurtegoed is te besteden aan surfboards, wetsuits en accessoires in onze surfschool. Let op! kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene hun surfgear huren.

  Boek een les


  Verhuur


  Huren? Loop binnen in de Hart Beach Surfschool. Wij hebben altijd genoeg surfboards op voorraad!

  Prijzen

  De prijzen voor het huren van een surfboard beginnen met een starttarief waarna er toeslag bij komt per kwartier of uur. Betalen doe je altijd achteraf zodat je nooit teveel betaalt. Bekijk hier onze prijzen.   1e uur           Extra 15 min
  Surfboard  € 10,00  € 1,25
  Wetsuit  € 5,50  € 0,75
  Booties/gloves/caps
   € 3,00
   N.v.t
  SUP  € 10,00  € 1,25
  Skate/body/skimboard
   € 7,00  € 1,25
  Neopreen accessoires los per item
   € 3,00
   € 0,50

  Surf Credits

  Koop in de surfschool ‘surf credits’. Jij betaalt een bedrag en wij doen daar vervolgens nog wat boven op! Zo kun je nog goedkoper huren bij ons! Deze is onbeperkt geldig!

  Korting: 

  Betaal

  € 60,-
  € 110,-
  € 180,-
  Ontvang

  € 70,-
  € 145,-
  € 270,-
  Voordeel

  +17 %   
  +32 % 
  +50 %                               Voordelen rittenkaarten:
  • 🙂 Keuze uit alle 250 boards die we hebben! 
  • 🙂 Het tegoed houden wij bij, dus je hoeft niks mee te nemen! 
  • 🙂 Surf hoe lang je wilt! Achteraf halen we het tegoed van je account!

  • Fijne extra’s

   Onze crew bestaat uit allemaal surfers en skaters, zij weten dus als geen ander welke spullen bij iemand past. Maak een praatje en leg uit wat je wil, dan zorgen zij voor goed materiaal. Na het huren kun je altijd blijven hangen om na te kletsen of bij te komen met een biertje. Bij Hart Beach Quiksilver Surfschool kan je altijd gebruik maken van onze lockers en gescheiden douches zodat je na je surf-sessie relaxed kan omkleden en opfrissen. De douches zijn gratis te gebruiken, ook als je vrij gaat surfen!
  Tip: wil jij een surfboard kopen, maar wil je eerst eens uittesten welke bij je past? Onze surfschool heeft een mooie selectie Torq en Roxy performance boards te huur en de surfshop in de haven heeft een aantal testboards staan uit de nieuwe collectie die je mag lenen. Vraag de voorwaarden aan een van onze medewerkers in de winkel!

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.