Shopping cart
  Filters
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  wetsuit huren in scheveningen den haag

  Wetsuit huren

  Dankzij ons partnerschap met ROXY en Quiksilver hangt onze surfschool uitsluitend vol met nieuwe wetsuits van deze merken. ‘S zomers krijg je van ons een 3/2 of 4/3 dikte wetsuit om je warm te houden in Noordzee, maar toch wat ademruimte te bieden voor de warme dagen. In de winter krijg je een 5/4 mee met daarbij schoentjes, handschoenen en warme caps. Zo ben jij het heel het jaar door beschermd tegen de kou van de zee!

  Boek een les en ontvang huurtegoed!

  Vanaf nu krijg je bij het boeken van surf - en skate lessen ook huurtegoed. We steunen je graag in je surf avontuur, met dit huurtegoed kan je na je les zelf spullen huren en de stoke voortzetten! Het huurtegoed is te besteden aan surfboards, wetsuits en accessoires in onze surfschool. Let op! kinderen mogen alleen onder begeleiding van een volwassene hun surfgear huren.

  Boek een les

  Verhuur 

  Blijf lekker warm met een wetsuits en eventueel booties, handschoenen en een cap.


   1e uur

   15 min extra

  Wetsuit  € 5,50  € 0,75

  Voor verhuur kun je altijd de surfschool in lopen, onze surfcrew staat altijd voor je klaar om je aan onze gear te helpen!


  Stay warm

  Bij ons betaal je pas achteraf. Precies voor het aantal minuten dat je onze spullen gebruikt en daardoor dus nooit te veel. De prijs begint met een starttarief waarna er per kwartier/uur een toeslag bij komt. Onze surfcrew weet als geen ander waar je op moet letten bij het uitkiezen van een wetsuit. Zij zorgen er voor dat je een goed passend model mee krijgt.

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.