Shopping cart
  Wishlist

  Je hebt nog geen artikelen aan je wishlist toegevoegd.

  Wetsuits

  Filters
  Filters

  Dames Wetsuit

  Ben jij op zoek naar een dames wetsuit om te surfen, kiten of watersporten? Dan heb je de juiste webshop gevonden, want wij zijn een multibrand shop met een extra groot aanbod wetsuits van de beste merken. Wij hebben wetsuits van Roxy, O'Neill, Rip Curl, Cskins en Hurley en binnen deze merken ook veel verschillende modellen.

  Als je een dames wetsuit koopt moet je vooral op de dikte van het wetsuit letten. De dikte vind je op het productkaartje of op de mouw van een wetsuit. Je ziet diktes zoals 3/2 of 4/3 staan. Deze nummers staan voor de dikte van het neopreen. Dus bijvoorbeeld een 4/3 is 4mm dik aan je lichaam en benen en 3 mm dik aan je armen. Het neopreen aan de armen is altijd wat dunner omdat je armen minder snel koud worden en altijd wat flexibeler moeten zijn om goed te pedellen.

  Is een pak wat prijziger dan een andere optie? Simpel uitgelegd is een hoger geprijsd pak beter afgesloten op de naden en flexibeler. Dus warmer en comfortabeler. Hoe veel geld je uitgeeft heeft niks met je surf level te maken. Soms hebben zeer goede surfers een simpeler pakkie aan het slechtere surfers een heel goed pakje aan. Het ligt er gewoon aan hoe comfortabel de surfer zich wil voelen en wat het budget voor je aankoop is/was.

  De Diktes van de suits:

  Een 2mm wetsuit is geschikt voor temperaturen boven de 20 graden.
  Een 3mm wetsuit is geschikt voor temperaturen boven de 16 graden.
  Een 4mm wetsuit is geschikt voor temperaturen boven de 12 graden.
  Een 5mm wetsuit is geschikt voor temperaturen boven de 6 graden.
  Een 6mm wetsuit is geschikt voor temperaturen onder de 6 graden.

  Als je nog meer vragen hebt dan mag je ons altijd bellen of mailen naar shop@hartbeach.nl

  Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.